marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck a vorbit pentru prima data despre rolul Batman: cum a reactionat starul la criticile dure ale fanilor

De cand vestea ca Ben Affleck il va juca pe Batman a ajuns la urechile publicului, subiectul a devenit sursa celei mai mari dispute cineaste din ultima perioada.

Ben Affleck a vorbit pentru prima data despre rolul Batman: cum a reactionat starul la criticile dure ale fanilor


Ben Affleck, controversatul actor si sursa a unui intreg scandal in urma desemnarii sale in rolul lui Batman, a aparut pentru prima data in public dupa nebunia creata in urma deciziei producatorilor de a-i acorda rolul principal in cadrul peliculei Batman vs Superman; acesta a fost invitat la emisiunea Late Night With Jimmy Fallon unde a vorbit despre alegerea sa in rolul lui Batman si despre reactiile fanilor de pe internet in urma acestei decizii.

 

 

 

 


„In momentul in care m-au sunat sa ma intrebe daca vreau acest rol, am ezitat intrucat nu sunt tocmai tanar insa dupa ce am vazut viziunea lui Zack Snyder asupra personajului am acceptat. La putin timp dupa acea discutie, producatorii m-au convocat la o discutie spunandu-mi sa imi pastrez calmul si sa evit internetul o perioada intrucat reactiile publicului asupra mea sunt putin cam dure si greu de suportat. Bineinteles ca m-a contrariat aceasta declaratie si am vrut sa vad cu ochii mei ce se intampla; sunt baiat mare si pot sa ma descurc cu absolut orice, asa ca am cautat anuntul pe net si primul comentariu era NOOOOOOOOOOOO! Iar altcineva scria Omorati-l!!!  Atunci m-am gandit..cum poti sa faci asemenea afirmatii inainte sa vezi filmul? Intai trebuie sa il vezi si apoi esti liber sa spui ce doresti.”

 


Ben Affleck a fost desemnat pentru rolul lui Batman pe 22 august iar reactiile au fost dintr-o gama diversa: de la entuziasm „Wow! Affleck este Batman!! Ce idee minunata!” pana la reactii negative care au ajuns pana la crearea unei petitii importriva acestuia ce a strans peste 7000 de semnaturi in primele zile.

 

 

 

In urma unui sondaj realizat de cei de la Variety,  42.000 de fani cred ca Ben Affleck este o alegere proasta, in timp ce doar 13.000 cred ca actorul merita acest rol. Dar producatorii de la Warner Bros au facut noi dezvaluiri in legatura cu pelicula Batman vs Superman ce va aparea sub numele Man of Steel 2 si considera cau Affleck este omul potrivit pentru un Batman matur.

 

 

Intr-un interviu acordat celor de la The Guardian , Kevin Tsujihara - CEO al Warner Bros - a confirmat zvonurile conform carora Batman va aparea in noua pelicula mult mai matur decat in filmele precedente “va fi un personaj obosit, epuizat dar si mult mai experimentat” adaugand ca “producatorii l-au considerat pe Affleck perfect pentru acest rol iar filmul va fi cu siguranta grandios.”

 


Ben Affleck a fost ales pentru rolul din Batman in continuarea de la Man of Steel in regia lui Zack Snyder, ce s-a lansat in aceasrta vara. Tsujihara a afirmat despre aceasta alegere „suntem de parere ca este momentul ideal pentru aparitia Batman vs Superman; Ben este perfect pentru viziunea pe care Zack o are pentru personaj cat despre reactiile fanilor...nu putem spune decat ca ele demonstreaza cat de mult il iubesc pe Batman.”

 

Man of Steel 2 se va lansa in cinematografele din intreaga lume in vara lui 2015.

 

 

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies