marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel 2: Ben Affleck va fi un Batman matur si epuizat, ce dezvaluiri au facut producatorii despre unul dintre cele mai mari filme din 2015

A trecut mai putin de o luna de la scandalul ce a izbucnit la anuntarea lui Ben Affleck in rolul lui Batman-fanii aratandu-se dezamagiti de aceasta alegere, insa producatorii merg mai departe cu decizia si au facut noi dezvaluiri despre personaj.

Man of Steel 2: Ben Affleck va fi un Batman matur si epuizat, ce dezvaluiri au facut producatorii despre unul dintre cele mai mari filme din 2015

 

 

In urma unui sondaj realizat de cei de la Variety,  42.000 de fani cred ca Ben Affleck este o alegere proasta, in timp ce doar 13.000 cred ca actorul merita acest rol. Dar producatorii de la Warner Bros au facut noi dezvaluiri in legatura cu pelicula Batman vs Superman ce va aparea sub numele Man of Steel 2 si considera cau Affleck este omul potrivit pentru un Batman matur.

Intr-un interviu acordat celor de la The Guardian , Kevin Tsujihara - CEO al Warner Bros - a confirmat zvonurile conform carora Batman va aparea in noua pelicula mult mai matur decat in filmele precedente “va fi un personaj obosit, epuizat dar si mult mai experimentat” adaugand ca “producatorii l-au considerat pe Affleck perfect pentru acest rol iar filmul va fi cu siguranta grandios.”


Ben Affleck a fost ales pentru rolul din Batman in continuarea de la Man of Steel in regia lui Zack Snyder, ce s-a lansat in aceasrta vara. Tsujihara a afirmat despre aceasta alegere „suntem de parere ca este momentul ideal pentru aparitia Batman vs Superman; Ben este perfect pentru viziunea pe care Zack o are pentru personaj cat despre reactiile fanilor...nu putem spune decat ca ele demonstreaza cat de mult il iubesc pe Batman.”

Descrierea lui Batman ca „obosit si plictisit” demonstreaza faptul ca producatorii s-ar fi putut inspira pentru creatia Man of Steel 2 din cartea de benzi desenate a lui Frank Miller The Dark Knight Returns care descriu un conflict intre aparatorul orasului Gotham si Superman . 

 
Producatorii de la Warner Bros au in plan realizarea unui alt mare film,  Justice League in care intentioneaza sa aduca personaje ca Batman, Superman, Wonder Woman, si alti eroi DC Comics uniti pentru salvarea Pamantului. Nu se stie inca daca Affleck va interpreta si in proiectul urmator personajul Batman insa zvonuri neconfirmate inca anunta o posibila implicare a acestuia in regizarea urmatorului proiect al celor de la Warner Bros.

 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies