marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ben Affleck va regiza un nou thriller politic, la un an dupa ce a triumfat la Oscaruri cu Argo

Actorul Ben Affleck lucreaza la un nou thriller politic, a carui actiune va fi plasata in Africa, dupa succesul obtinut anul trecut cu "Argo", premiat cu Oscar pentru cel mai bun film.

Ben Affleck va regiza un nou thriller politic, la un an dupa ce a triumfat la Oscaruri cu Argo

 

Actorul in varsta de 41 de ani va regiza si va juca intr-un nou film cu subiect politic, despre un grup de mercenari angajati sa ucida un dictator militar care isi terorizeaza poporul, iar pentru scrierea scenariului a fost cooptat Will Staples, care a colaborat la realizarea jocurilor video "Call of Duty" si "Modern Warfare 3", informeaza contactmusic.com.Deocamdata nu a fost ales titlul peliculei.

 

Filmul pe care il va regiza Ben Affleck va fi produs de acesta impreuna cu vechiul sau prieten Matt Damon si cu Jennifer Todd, prin intermediul companiei lor de productie Pearl Street Films si cu contributia companiei Warner Brothers Studios, potrivit deadline.com. In prezent, Ben Affleck filmeaza, impreuna cu Rosamund Pike, pentru pelicula "Gone Girl", in regia lui David Fincher si va fi noul Batman in continuarea "The Man of Steel: Eroul", alaturi de Henry Cavill, care il interpreteaza pe Superman.

 

 

Actorul american Ben Affleck s-a remarcat in ultimii ani si ca regizor, semnand regia filmului "Orasul/ The Town" (2010). Totodata, starul american a fost recompensat in calitate de scenarist, castigand Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting" (1997), un premiu pe care l-a impartit cu bunul sau prieten actorul Matt Damon.

 

Suraa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies