marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Benedict Cumerbatch, dorit in Star Wars: Episode VII: ce declaratii a facut actorul britanic

Dupa ce Benedict Cumberbatch a renuntat la rolul din Crimson Peak, au aparut numeroase speculatii despre posibila aparitie a sa in Star Wars Episode VII.

Benedict Cumerbatch, dorit in Star Wars: Episode VII: ce declaratii a facut actorul britanic

Speculatiile au fost confirmate la inceputul acestei saptamani de mai multi bloggeri, insa fara sa existe inca si o sursa oficiala. 


Dupa aparitia acestui anunt, nu putini au fost cei care au observat ca Benedict Cumberbatch si Kathleen Kennedy vor aparea astazi la Festivalul de Film Telluride, in aceasi zi in care cei de la Lucasfilm vor face anuntul la acelasi eveniment despre o parte din actorii din Star Wars Episode VII.


Colaborarea dintre JJ Abrams si Cumberbatch este una care s-ar putea concretiza fara prea mari probleme, tinand cont ca actorul s-a declarat un fan inrait al seriei Star Wars si cei doi au colaborat deja la Star Trek: Into Darkness in acest an, care a fost bine primit de critici si a avut succes si in box-office.
 

 


"Am fost foarte conectat la Star Wars cand am fost copil, intr-un fel in care toti copiii erau pentru ca povestea era spusa simplu, fara inflorituri. I-am iubit si intotdeauna mi-am dorit sa fiu Han Solo. Tot ceea ce a facut Harrison Ford e grozav", marturisea Benedict pentru Collider. Insa, momentan, informatia nu a fost confirmata oficial de producatori si nici de actori, insa sunt mari sanse ca zvonul sa se adevereasca.

 

 
Vechile staruri ale seriei ar putea reveni in Star Wars, inclusiv Harrison Ford, care a dat de inteles ca e gata sa reia rolul lui Han Solo. Odata cu Ford, care are 70 de ani, s-au aratat deschisi fata de noile planuri si Mark Hamill (Luke Skywalker) si Carrie Fisher (Leia) in varsta de 61 de ani si 56 de ani. Star Wars: Episode VI care se va lansat in 2015 este produs de Kathleen Kennedy si are un scenariu semnat de Michael Arndt care a castigat Oscarul in 2007 pentru cel mai bun scenariu original cu drama Little Miss Sunshine, o poveste emotionanta cu Steve Carell si Abigail Breslin.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies