marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

J.J.Abrams: de ce ii datoreaza cariera lui Tom Cruise. Cum vrea regizorul american sa reinventeze franciza Star Wars

J.J. Abrams are cea mai grea misiune in urmatorii ani. Regizorul american se va ocupa de noua serie Star Wars, atat de iubita si indragita la nivel mondial. Fanii sunt impartiti cu privire la alegerea pe care producatorii au facut-o, insa Abrams promite ca noua serie va fi si un omagiu adus celor 6 filme deja existente.

J.J.Abrams: de ce ii datoreaza cariera lui Tom Cruise. Cum vrea regizorul american sa reinventeze franciza Star Wars



J.J. Abrams are o cariera de succes, chiar daca nu se lauda decat cu o mana de filme. Cele patru productii regizate de el (Mission Impossible 3, Star Trek, Super 8 si Stark Into Darkness) i-au adus studioului Paramount incasari de 1 miliard de dolari.  Abrams a reusit o data sa reinvie o franciza populara, cand a lansat Star Trek, in 2009, punctul de plecare pentru o noua serie de filme.

 

Intr-un interviu acordat celor de la The Wrap, regizorul a marturisit umil ca ii datoreaza cariera sa lui Tom Cruise, fara de care nu ar fi avut sansa sa devina unul dintre cele mai importante nume din industrie la ora actuala.

 

Acesta a mai spus ca Paramount nici nu s-ar fi gandit sa faca Mission Impossible 3 cu el daca nu accepta Tom Cruise rolul principal. Cruise avea deja contract pentru Mission Impossible 3, dar care, initial, avea alt regizor. Dupa ce acesta a renuntat, Paramount a inceput cautarile.
 

 

"Cand Tom Cruise le-a spus celor de la Paramount ca vom amana filmarile cu un an si ca eu il voi regiza, am crezut ca directorul studioului va face un anevrism in fata mea" a spus glumind Abrams. "Inainte de Ghost Protocol, a existat Mission: Impossible 3, pentru care le-a fost bagat pe gat producatorilor un regizor care venea din televiziune, adica eu, pentru ca asa isi dorea Tom Cruise si credea in mine. La fel s-a intamplat cu Brad Bird, eu stiu ce inseamna sa nu fii prima optiune".


 

 


De atunci si pana acum insa, J.J. Abrams a demonstrat ca este un regizor care stie sa le ofere fanilor ce isi doreste. Insa, testul suprem va veni odata cu lansarea primului film din noua trilogie Razboiul Stelelor.


In cadrul unei conferinte de presa, Abrams a vorbit despre viitorul Star Wars si spera ca filmarile sa inceapa la inceputului lui 2014. Acesta a mai spus ca se va muta in Londra spre finalul anului pentru etapa de productie.
 

"Daca totul merge conform planului, ne vom muta echipa in Londra spre finalul anului si ne apucam de treaba pentru noul film Star Wars. Aceasta serie este atat de importanta pentru oameni, e uriasa.  Cred ca cheia pentru a merge mai departe consta in onorarea trecutului, dar nu invierea acestuia. Vom onora mostenirea lasata, dar intr-o noua viziune" a spus acesta, citat de Hollywood Reporter.

 

 

Luna trecuta, presedintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a declarat oficial ca mutarile pentru Star Wars se muta in Londra, dar J.J. Abrams nu e incantat de idee. "O sa fie iadul pentru mine, toate celelalte filme le-am facut in Los Angeles. " Acesta va fi nevoit sa stea departe de familie si copii, un sacrifciu pe care-l face cu greu.
 

 

Regizorul de 46 de ani a vorbit si despre George Lucas, care va fi implicat doar din postura de consultant. "George Lucas este un personaj unic: era el versus Hollywood. Stiu ca in ultima vreme si-a aratat interesul pentru productii experimentale. Sper sa reuseasca ceea ce si-a propus. "


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies