marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blestemul lui Charlie Sheen il loveste si pe Ashton Kutcher. Cum i-a suparat pe sefii de la CBS dupa 2 episoade

Dupa doar 2 episoade din primul sezon din Two and a Half Men fara Charlie Sheen Ashton Kucher a calcat stramb si pare sa fie urmarit de blestemul actorului pe care l-a inlocuit.

Blestemul lui Charlie Sheen il loveste si pe Ashton Kutcher. Cum i-a suparat pe sefii de la CBS dupa 2 episoade

Pe langa faptul ca audienta de la Two and a Half Men s-a prabusit cu 30% in cel de-al doilea episod  care a fost urmarit de 20 de milioane de oameni fata de 28 de milioane cat au urmarit primul episod (potrivit deadline.com)  cei de la Yahoo! News scriu ca producatorii de la CBS sunt suparati pentru ca Ashton a facut reclama gratuita in episodul de luni seara.
 

Motivul care a incins spiritele este acela ca Ashton ar fi facut reclama  pentru cateva din firmele la care este partener fara ca producatorii de la CBS care l-au dat afara in martie pe Charlie Sheen sa aiba vreo intelegere financiara cu acestea, anunta Hollywood Reporter.

In ultimul episod personajul lui Ashton, milionarul Walden Schmidt a fost vazut tinand in brate un laptop acoperit cu abtibilduri care promovau firmele Foursquare, Flipboard, Hipmunk si Chegg la care actorul de 33 de ani este actionar.


Un reprezentant al postului a negat existenta vreunui acord financiar cu cele 4 firme, insa a declarat ca CBS nu va lua masuri pentru a indeparta reclama gratuita din episod.  Cu toate acestea, faza nu prea a fost prea gustata de cei de la CBS.


Actorul mai are probleme si pe frontul de acasa. Desi presa a scris in repetate randuri in ultimii ani ca nu i-ar fi tocmai fidel lui Demi Moore, sotia cu 15 ani mai mare decat el, mai multe reviste l-au acuzat in aceste zile ca ar fi inselat-o Demi, dupa o noapte de bautura, acum o saptamana chiar de ziua aniversarii casatoriei lor.


Actorul a negat zvonurile pe Twitter, insa mariajul sau ramane in pericol. Daca se vor desparti cei doi se vor bate pe o avere de 300 de milioane de dolari scrie dailytelegraph.com. 


Charlie Sheen a fost concediat pentru ca s-a razboit cu producatorii serialului si pentru viata personala scandaloasa.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies