marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen se intoarce! Ce surpriza le pregateste actorul fanilor

Nu este vorba de Doi barbati si jumatate. Vestea buna este ca fanii lui  Charlie Sheen  mai au de asteptat mai putin de un an pana sa-l vada din nou pe micile ecrane pe actorul de 46 de ani.

Charlie Sheen se intoarce! Ce surpriza le pregateste actorul fanilor

"Anger Management", serialul la care Charlie Sheen va incepe sa filmeze din ianuarie 2012 si bazat pe comedia din 2003 - Anger Management - a fost cumparat de postul TV FX care mai difuzeaza seriile de succes "Sons of Anarchy" si "American Horror Story" . Sitcom-ul va debuta in vara anului viitor. Veteranul comediei - Bruce Helford este cel care va scrie scenariul pentru serial.


"Bruce Helford, Joe Roth si Charlie Sheen au venit cu o solutie minunata pentru a canaliza talentul de actor al lui Charlie" a declarat presedintele de la FX. Postul a cerut 10 episoade pentru a testa cum va fi primit serialul si daca publicul va reactiona pozitiv, urmeaza sa fie filmate si alte sezoane.


Pe langa salariu, Charlie Sheen va primi si un numar de procente din incasarile pe care serialul le va aduce. Charlie ar urma sa joace rolul unui terapeut pentru oamenii trimisi la pamant de sistemul juridic american si care se lupta cu propriile probleme de stapanire a nervilor.
 

Pana atunci fanii lui Charlie au fost cuceriti de o caricatura dintr-un ziar care circula pe net inainte de Halloween si pe care acestia au numit-o  "cel mai mare cosmar al lui Chuck Lorre" - creatorul serialului Two and a Half Men si cel care a provocat plecarea lui Sheen din serial in acest an.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies