marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oficial: procesul lui Charlie Sheen cu Warner Bros s-a incheiat. Vezi cati bani va primi actorul

Este oficial. Dupa 7 luni de scandal, Charlie Sheen s-a inteles cu cei de la Warner Bros. in litigiul prin care actorul de 46 de ani cerea 100 de milioane de dolari dupa ce a fost dat afara in martie din serialul Two and a Half Men.

Oficial: procesul lui Charlie Sheen cu Warner Bros s-a incheiat. Vezi cati bani va primi actorul

"Warner Bros. TV, Chuck Lorre (n. r.producatorul serialului) si Charlie Sheen si-au rezolvat disputa printr-o intelegere amiabila" au declarat studiourile intr-un comunicat oficial, scrie Entertainment Weekly.


Desi suma finala pe care actorul o va primi nu a fost facuta publica in comunicat, presa a speculat ca Charlie Sheen va incasa in urmatoarele saptamani 25 de milioane de dolari - bani ce reprezinta salariul actorului pentru munca deja depusa de acesta in prima parte a sezonului al optulea din Two and a Half Men. Suma ar putea ajunge pana la 100 de milioane de dolari - bani proveniti din drepturile de televizare ale sitcom-ului.  Vezi aici imagini din noul sezon Two and a Half Men!

Starul american le-a urat succes fostilor sai colegi din distributia serialului, dar si actorului Ashton Kutcher care a debutat in acest show TV, cu ocazia unui scurt discurs pe care l-a tinut acum o saptamana, la Los Angeles, la gala de decernare a premiilor Emmy.

Charlie Sheen se concentreaza pe noul sau serial Anger Management pe care il va realiza alaturi de Lionsgate TV. Actorul a fost prezent acum cateva zile alaturi de toata familia sa la premiera filmului The Way in care apare tatal sau Martin Sheen si care a fost scris, regizat si produs de fratele sau Emilio Estevez.


Emilio Estevez, Ramon Estevez, Martin Sheen si Charlie Sheen pe covorul rosu

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies