marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt si Tom Cruise se reintalnesc pe marile ecrane dupa 20 de ani de la Interviu cu un vampir: cei doi ar putea juca in Go Like Hell

Brad Pitt si Tom Cruise vor juca din nou impreuna, in "Go Like Hell", un film inspirat din universul curselor automobilistice, la 20 de ani dupa ce au aparut pentru singura data impreuna pe marele ecran, in lungmetrajul "Interviu cu un vampir".

Brad Pitt si Tom Cruise se reintalnesc pe marile ecrane dupa 20 de ani de la Interviu cu un vampir: cei doi ar putea juca in Go Like Hell

Brad Pitt ar putea sa se alature distributiei din "Go Like Hell", noul film al cineastului Joseph Kosinski, regizorul SF-ului "Oblivion", in care rolul principal a fost jucat de Tom Cruise, informeaza allocine.fr. Potrivit publicatiei americane The Hollywood Reporter, actorul american este in prezent curtat pentru acest proiect in care a fost deja distribuit Tom Cruise.


Daca Brad Pitt va accept aceasta oferta, proiectul "Go Like Hell" va marca prima reintalnire pe marele ecran dintre Pitt si Cruise, la 20 de ani dupa evolutia lor din "Interviu cu un vampir".


"Go Like Hell" este un proiect cinematografic adaptat dupa un roman scris de A.J. Baime, dezvoltat initial de Michael Mann. Filmul va spune povestea lui Henry Ford II, care, in anii '60, a reinventat compania Ford cu ajutorul vizionarului Lee Iacocca, si a lui Carroll Shelby, fost campion de curse, devenit mecanic. Succesul echipei americane a fost marcat de rivalitatea intensa cu legendarul producator italian Ferrari.

 

 

 


In prezent, Brad Pitt este ocupat cu filmarile de la drama "Fury", inspirata din evenimente petrecute in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Starul american a putut fi vazut pe marile ecrane in 2013 in filme precum "Ziua Z: Apocalipsa 3D/ World War Z", "Avocatul/ The Counselor" si "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".


Brad Pitt este actor si producator de film. El a primit un Glob de Aur si alte trei nominalizari la aceste premii prestigioase, dar si patru nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimute", si "Moneyball" (cel mai bun rol principal si cel mai bun lungmetraj).


Tom Cruise a mai jucat rolul unui pilot de curse in "Zilele tunetului" (1990), in regia lui Tony Scott, in care interpreteaza rolul lui Cole Trickle, un sportiv extrem de talentat, dar care nu stie sa transforme acest talent in succes.


Recent, Tom Cruise a jucat rolul locotenent-colonelului Bill Cage in SF-ul "Edge Of Tomorrow", in regia lui Doug Liman, film care va fi lansat in cinematografele din Romania pe 30 mai 2014.


Tom Cruise, in varsta de 51 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film de la Hollywood. Pe langa hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies