marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Breaking Bad ajunge si in America Latina. Sony Pictures pregateste Metastasis, varianta spaniola a serialului care a cucerit intreaga lume

Dupa succesul remarcabil pe care l-a inregistrat in intrega lume, Sony Pictures Television pregateste o surpriza pentru fanii serialului Breaking Bad.

Breaking Bad ajunge si in America Latina. Sony Pictures pregateste Metastasis, varianta spaniola a serialului care a cucerit intreaga lume

 

Producatorii americani de la Sony au anuntat ca urmeaza sa lanseze versiunea in limba spaniola a seriei Breaking Bad, care se va numi Metastasis, personajul principal urmand sa fie Walter Blanco, un profesor de chimie care ajunge sa creeze metamfetamina.

 

Cei de la Sony Pictures Television vor colabora cu producatorii columbieni de la Teleset in incercarea de a aduce la viata povestea din care fac parte Walter, partenerul sau Jose (Jesse), sotia Cielo (Skyler) si politistul de la narcotice Henry Navarro (Hank).

 

 

"Breaking Bad este un serial fantastic care nu a fost vazut in America Latina, deoarece cablu inca nu este accesibil in regiune", a declarat Angelica Guerra, agent de productie pentru piata TV din America Latina, adaugand ca "exista o universalitate a povestii si a personajelor care ar putea prinde foarte bine".

 

Desi cei de la Sony au vandut drepturile pentru Breaking Bad in peste 170 de tari, natura seriei (consumul de droguri, violenta extrema) au facut ca serialul sa fie vazut de o anumita nisa de oameni in numeroase tari. De exemplu, in Marea Britanie, show-ul a fost oprit dupa cel de-al doilea sezon, fiind reluat in cele din urma de Netflix.

 

 

Metastasis, care face referire la metastaza cancerului, promite sa fie un serial inteligent, mai ales pentru vorbitorii de spaniola obisnuiti cu telenovelele criminale, precum El Cartel si La Saga. 

 

Pentru a fi siguri ca nu deviaza cu mult de la subiectul initial, Angelica Guerra a asigurat ca producatorii s-au consultat cu Vince Gilligan si cu echipa sa si promite ca Metastasis va fi cat se poate de real, cu mici exceptii. "Rulotele nu sunt populare in Columbia, astfel ca publicul ii va vedea pe Walter si Jose pregatind primele loturi de metamfetamina intr-un vechi autobuz scolar", a spus aceasta.

 

Din distributia serialului vor face parte Diego Trujillo, Roberto Urbina, Sandra Reyes. 

 


Serialul Breaking Bad, recompensat de-a lungul anilor cu multe premii importante, prezinta povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu cancer pulmonar in stadiu terminal, care decide sa amenajeze un laborator clandestin de metamfetamine pentru a putea sa isi intretina familia, devenind astfel un personaj important din traficul de droguri. Cel de-al cincilea sezon al serialului, care va fi si ultimul, va fi difuzat incepand din 15 iulie pe micile ecrane din Statele Unite.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies