marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bryan Cranston: starul serialului Breaking Bad va fi Lex Luthor in super productia Batman-Superman

Vestile despre urmatorul film Man of Steel continua sa apara. Dupa ce a fost ales Ben Affleck in rolul noului Batman, a fost confirmat si Bryan Cranston in rolul celebrului Lex Luthor.

Bryan Cranston: starul serialului Breaking Bad va fi Lex Luthor in super productia Batman-Superman


Starul din serialul Breaking Bad il va juca pe Lex Luthor in superproductia Superman-Batman, scriu cei de la metro.co.uk. Se pare ca actorul a semnat pentru un contract de lunga durata, care include 6 filme, cu posibilitatea de extindere pana la zece productii.


Anuntul oficial urmeaza sa fie facut dupa ce se termina difuzarea serialului Breaking Bad din SUA. "Cranston este un actor de vis pentru acest rol, va fi perfect in rolul Lex Luthor" a spus o sursa apropiata starului.

 

Astfel, Brayn Cranston este al treilea nume confirmat pentru continuarea de la Man of Steel, dupa ce Henry Cavill a fost confirmat din nou ca Superman, iar Ben Affleck a fost anuntat in rolul Cavalerului Negru. Mai mult, aparitia lui Affleck  va fi extinsa si in alte productii si fanii ar putea sa il vada inclusiv in Justice League, daca producatorii decid sa mearga mai departe cu proiectul. Desi fanii s-au revoltat si chiar au ajuns sa faca petitii in care sa ii ceara presedintelui Barack Obama sa respinga deicizia studioului Warner Bros, producatorii sunt de parere ca Ben Affleck este alegerea perfecta.


Pentru Lex Luthor a fost luat in vizor si actorul Mark Strong, insa Bryan Cranston este cel care l-a obtinut. In trecut, personajul a mai fost jucat de Kevin Spacey sau Gene Hackman.


Superman-Batman
urmeaza sa fie lansat in cinematografe in vara lui 2014.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies