marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cameron Diaz spune că „ar trebui implementate dormitoarele separate“ pentru cupluri

Actrița, care este căsătorită cu Benji Madden de aproape nouă ani, a surprins cu ideea sa pe care o consider benefică pentru cupluri, dar pe care mulți ar putea-o considera neconvențională.

Cameron Diaz spune că ar trebui implementate dormitoarele separate pentru cupluri
Cameron Diaz, care va sărbători în ianuarie nouă ani de căsnicie cu soțul ei, Benji Madden, a împărtășit perspectiva ei asupra cuplurilor care își acordă spațiu unul altuia - la propriu.
 
„Ar trebui implementate dormitoarele separate“, a spus ea în cadrul podcastului „Lipstick on the Rim” al lui Molly Sims și Emese Gormley, după ce coprezentatoarele au vorbit despre sforăitul puternic al unuia dintre soții lor. „Aș face literalmente, de genul: eu am casa mea, tu o ai pe a ta, noi avem casa familiei în mijloc. Eu mă duc să dorm în camera mea, tu te duci să dormi în camera ta. Și sunt OK cu asta”.



 
Dar asta nu înseamnă că vedeta din Holiday nu este înarmată cu o soluție pentru a menține intimitatea în relație. „Avem și dormitorul din mijloc, în care ne putem convoca pentru, știi tu, relațiile noastre.“

Nu știm ce părere are rockerul de la Good Charlotte despre această regulă conjugală propusă de Cameron, dar cert e că mariajul lui Benji Madden cu Cameron Diaz decurge armonios, în decursul celor 9 ani venind pe lume și Raddix, fiica lor în vârstă de 3 ani.


 
FOTO: Profimedia, captură

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies