marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2024 - Eleganță hollywoodiană la premiera noului film Mad Max pe Croazetă

Chris Hemsworth, Elsa Pataky și Anya Taylor-Joy au atras toate privirile pe celebrul „le tapis rouge”.

Cannes 2024 - Eleganță hollywoodiană la premiera noului film Mad Max pe Croazetă
Zilele acestea, la Cannes e celebrat nu doar filmul francez, ci filmul internațional și filmul, în genere, ca artă, ca limbaj universal. Iar strălucirea Hollywoodului a traversat Oceanul, ajungând pe faleza de la Cannes, odată cu premiera mult aşteptatului film al regizorului George Miller, „Furiosa: A Mad Max Saga”.
 
Actorul Chris Hemsworth, o celebritate din universul producţiilor Marvel, a păşit pentru prima dată pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes alături de actrița Anya Taylor-Joy, miercuri seară, la premiera mondială a producției.
 
Cu un aer relaxat și un zâmbet larg, Chris Hemsworth a pășit pe celebrul „le tapis rouge” având-o într-o parte pe soția sa, Elsa Pataky, iar în cealaltă parte pe partenera sa din film, Anya Taylor-Joy, care a purtat o elegantă pe corset.



 

 


Alături de protagoniști, fotografii au surprins și alți invitați de onoare ai premierei, precum actriţa Faye Dunaway, topmodelul Naomi Campbell şi regizorul australian Baz Luhrmann.


 



Cel de-al cincilea film din saga „Mad Max” a fost lansat la 45 de ani după ce George Miller a introdus pentru prima dată publicul în universul său cinematografic distopic şi nu se ridică la înălţimea filmului original din 1979, cu Mel Gibson în rolul principal.



 

 
Noua peliculă, prezentată în afara competiţiei de la Cannes, se concentrează pe originile personajului Furiosa, şoferiţa fără o mână care conduce un camion de mare tonaj, interpretată de Charlize Theron în precedentul film din această franciză, „Mad Max: Fury Road”, lansat în 2015.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies