marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2024 – Încă un uriaș pe Croazetă! Francis Ford Coppola și-a prezentat în premieră Megalopolisul

Premiera mondială a filmului a avut loc în prezența protagoniștilor Adam Driver și Nathalie Emmanuel.

Cannes 2024 ndash; Încă un uriaș pe Croazetă! Francis Ford Coppola și-a prezentat în premieră Megalopolisul
Aflat în plină desfășurare, Festivalul de Film de la Cannes a găzduit un eveniment extrem de așteptat: premiera mondială a noului film epic al lui Francis Ford Coppola, „Megalopolis”. Proiecția, care a avut loc la Grand Théâtre Lumière, a atras o mulțime de vedete și cinefili, subliniind încă o dată atracția de neegalat a festivalului pentru glamour și excelență cinematografică.
 
Pe covorul roșu, Adam Driver, unul dintre starurile filmului, a captivat privirile cu eleganța sa obișnuită. El a fost însoțit de Nathalie Emmanuel, care, de asemenea, a strălucit prin carisma și stilul său sofisticat. Legendarul regizor Francis Ford Coppola a fost prezent și el, însoțit de nepoată în vârstă de 18 ani, Romy Mars (fiica regizoarei Sofia Coppola) și de sora lui, actrița Talia Shire, marcând un moment important în cariera sa cu această nouă lucrare ambițioasă care explorează teme legate de societate și urbanism într-un viitor distopic.



 

 
Alături de regizorul în vârstă de 85 de ani s-au aflat și Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Giancarlo Esposito și Shia LaBeouf, actorii principali ai filmului „Megalopolis”, dar și alte celebrități, ca Fan Bingbing, actrițele turce Hande Erçel și Meryem Uzerli, fosta Miss Univers Aishwarya Rai Bachchan, Lily Gladstone, membră a juriului internațional, regizoarea Greta Gerwig și Cindy Bruna, supermodelul și ambasadoarea L’Oréal Paris.

 

„Megalopolis”, filmul în care legendarul regizor Francis Ford Coppola a investit 120 de milioane de dolari din propriul buzunar pentru a-l produce, este un SF ambițios, cu o distribuție care îi include și pe Aubrey Plaza, Giancarlo Esposito și Dustin Hoffman și cu recenzii mixte.


 

.
„Vă promit că voi fi încă aici peste 20 de ani”, a spus Coppola, adăugând că „dacă pot face acest film şi mai bun, voi încerca să îl fac. Ştiu că acest proiect s-a terminat pentru că am început deja să scriu un nou film, a mărturisit cineastul.
 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies