marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Casa Alba este ocupata. Bruce Willis si Dwayne Johnson pleaca sa salveze planeta. Primul trailer pentru G.I. Joe 2: Retaliation

"The world ain't saving itself!" Bruce Willis si Dwayne Johnson formeaza o echipa imbatabila si aduc pe marile ecrane continuarea blockbusterului din 2009 - G.I. Joe: The Rise of Cobra.

Casa Alba este ocupata. Bruce Willis si Dwayne Johnson pleaca sa salveze planeta. Primul trailer pentru G.I. Joe 2: Retaliation

Primul trailer pentru noua pelicula produsa de Hasbro si Paramount Pictures  - G.I. Joe 2: Retaliation aduce mai multa actiune si la fel de multe efecte speciale.

Cu un buget ceva mai mic fata de primul film care a costat 175 de milioane de dolari, pelicula, regizata de Jon Chu (Step Up 3D)  va fi lansata pe 29 iunie 2012. G.I. Joe: The Rise of Cobra a facut incasari de 300 de milioane de dolari in 2009.

In primul trailer oficial pentru G.I. Joe 2: Retaliation care a facut pe youtube aproare 2 milioane de vizualizari in 24 de ore ii puteti asculta si pe The White Stripes cu “Seven Nation Army".

Channing Tatum, Ray Park si Byung-hun Lee isi vor relua rolurile din primul film, distributiei i se alatura si multe nume noi, ca Bruce Willis, Adrienne Palicki, Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Elodie Yung.



G.I.Joe este o unitate militara cunoscuta sub numele de Global Integrated Joint Operating Entity, o echipa infiintata de guvernul american ca masura de protectie impotriva unei organizatii malefice condusa de un mare traficant de arme.

In G.I. Joe 2: Retaliation, echipa are datoria de a salva lumea de la un alt dezastru si se va confrunta cu Zartan (Arnold Vosloo). Ramasi fara echipa in urma unei tradari, Dwayne Johnson (Roadblock) si ceilalti supravietuitori, apeleaza la Bruce Willis (Generalul Joe Colton), personajul original GI Joe, cel care in benzile desenate originale din ani '80 este cel ce formeaza prima echipa GI Joe, pentru a duce la bun sfarsit misiunea de razbunare si in acelasi timp de inlaturare a lui Zartan de la putere.
 

Filmul a intrat in productie in august 2011.  Luna trecuta intreaga echipa a suferit un soc. Un membru al echipei care lucra la G.I. Joe 2: Retaliation a murit pe platourile din New Orleans, in urma unui accident pe care reprezentantii studiourilor Paramount Pictures l-au descris ca fiind "neobisnuit".

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies