marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Casey Affleck, marele absent de la nunta fratelui său cu Jennifer Lopez

Fratele lui Ben Affleck a absentat nemotivat de la nunta anului de la Hollywood.

Casey Affleck, marele absent de la nunta fratelui său cu Jennifer Lopez
Când mama lui Ben Affleck a căzut și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind dusă de urgență cu ambulanța la spital chiar în preziua nunții, toată lumea credea că pregătirile vor fi fost în van. Dar iată că cei doi miri au trecut cu brio peste această încercare și au mers mai departe cu organizarea nunții.
 
Ce nu știau ceilalți invitați este că un alt membru al familiei avea să-i dezamăgească, declinând invitația la nuntă. Și acela era chiar fratele mirelui!

 
Ei bine, da, Casey Affleck a refuzat să meargă în Virginia pentru a-i fi alături fratelui său la a doua căsătorie, după cea cu Jennifer Garner, cu toate că Jennifer Lopez ar fi trebuit să-i fie cumnată cu 20 de ani în urmă, când Ben i-a cerut mâna prima oară, oferindu-i un splendid și unic inel de logodnă cu safir roz.
 
Ceva, ceva se prea poate să se fi întâmplat între cei trei, de vreme ce paparazzi de la TMZ.com l-au surprins pe Casey Affleck în weekendul cu pricina plimbându-se fără griji prin Los Angeles, când toată familia Affleck se pregătea de nuntă tocmai în Georgia.
 
Întrebat de ce se află încă în California, actorul s-a eschivat, spunând, mai în glumă, mai în serios că „Am adormit!“. Un răspuns halucinant, care nu l-a scos din ale lui pe Casey, oficial reținut „cu obligații parentale“ în California, dar care, de fapt, se plimba nestingherit cu iubita prin zona de lux a Los Angelesului.

 
Între timp, Ben Affleck și Jennifer Lopez făceau schimb de jurăminte, după 20 de ani de la prima lor logodnă, în Georgia, într-un cadru de vis, o adevărată feerie în alb, de la ținutele lor nupțiale, până la aranjamente, dress-code-ul impus invitaților și chiar covorul pe care au pășit spre altar.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies