marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cazul șocant al unui star al rețelei Netflix, condamnat la ani grei de închisoare

Jeremiah ”Jerry” Harris a fost trimis după gratii pentru pedofilie.

Cazul șocant al unui star al rețelei Netflix, condamnat la ani grei de închisoare
La numai 22 de ani, actorul Jeremiah ”Jerry” Harris, unul dintre starurile serialului documentar „Cheer“, difuzat în rețeaua Netflix, și-a încheiat prematur cariera în 2020, după acuzațiile de pornografie infantilă și călătorie peste granițele statului cu scopul de a întreține relații intime cu un minor.
 
În timpul procesului, Jerry Harris a recunoscut că a făcut schimb de poze cu tentă sexuală cu 10-15 copii din trei state despre care știa că sunt minori, notează site-ul postului BBC. Iar, în luna februarie, când a fost chemat în boxa acuzaților, el a pledat vinovat în fața acuzațiilor de abuz sexual asupra minorilor.
 
Acum, el a fost condamnat la 12 ani de detenție, plus alți opt ani de supraveghere, după eliberarea din închisoare.
 
Ca o coincidență sinistră, serialul câștigător al premiului Emmy, „Cheer“, urmărește viața echipei de majorete a Colegiului Navarro din Texas. Într-unul dintre sezoane, băieții descriu modul în care au avut loc uneori abuzuri la competițiile de majorete.


 
Până să fie făcute publice acuzațiile aduse împotriva sa, faima lui Harris i-a adus o invitație la Premiile Academiei în calitate de invitat al gazdei TV Ellen DeGeneres, unde a intervievat celebrități pe covorul roșu. Ulterior, ancheta a fost declanșată de o plângere făcută de o femeie din Texas, ai cărei fii gemeni au fost abuzați de Jerry Harris.
 
Băieții, acum în vârstă de 16 ani, au fost prezenți la audierea de sentință din Chicago, potrivit „USA Today“. Fiecare a dat declarații, descriind impactul abuzurilor săvârșite de Harris.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies