marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce vedete au pășit pe covorul roșu la Gala Uniter de la Palatul Culturii din Bistrița

Actori și cineaști din liga de aur, dar și debutanți ori din valul nou au fost prezenți la cea de-a 30-a ediție a galei.

Ce vedete au pășit pe covorul roșu la Gala Uniter de la Palatul Culturii din Bistrița
Bistrița s-a pregătit îndelung pentru marele eveniment din lumea teatrului, vrând să fie o gazdă perfecta pentru artiștii sosiți din toate colțurile țării pentru marea gală anuală.
 
Anunțați dinainte, prezentatorii serii au fost tinerii și talentații actori Raluca Aprodu și Emilian Oprea, opțiunea lui Radu Afrim, care a și organizat evenimentul din acest an.


Văduvită de prezența regretatului actor Ion Caramitru, inițiatorul acestei gale, serata nu avea cum să nu-l comemoreze, trecându-l în fruntea tuturor premiilor, cu trofeul pentru Excelență, oferit in memoriam și ridicat de un alt colos al teatrului, Marcel Iureș.
 
Seniorul Virgil Ogășanu a fost și el în prim-plan, cu trofeul pentru întreaga carieră, la fel și Dana Dogaru.

 
O mare surpriză a fost să-l revedem și pe Răzvan Mazilu, invitat să-și ridice premiul dezvoltarea spectacolului de Musical în România.

 
Pe scena galei au mai urcat, spre a înmâna premii, Rodica Mandache, Mariana Mihuț, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a României, Mirela Oprișor, Ioana Bugarin, Ada Milea, Adrian Titieni și chiar Mircea Bravo. Asta în timp ce Tania Popa și Mihai Constantin au făcut parte din juriu.

 
FOTO: Uniter/Adi Bulboacă, Andrei Gîndac


Modifică setările cookies