marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama The Help, filmul fenomen al verii in America. Vezi trailer

Drama The Help regizata de Tate Taylor domina de 2 saptamani box office-ul american. In 10 zile pelicula a strans 70 de milioane de dolari in SUA si a luat fata multor filme de top cu bugete imense. Nimeni nu ar fi pariat pe adaptarea romanului lui Kathryn Stockett si totusi The Help a fost numit filmul fenomen al verii in SUA.

Drama The Help, filmul fenomen al verii in America. Vezi trailer

Drama cu  Emma Stone, Viola Davis si Octavia Spencer care prezinta viata servitorilor afro-americani inainte de aparitia miscarii pentru drepturile civile i-a impresionat pe americani si a realizat o adevarat surpriza in box officeul de peste ocean.


Filmul cu un buget de 25 de milioane de dolari a luat fata a 4 noi super productii lansate in acest weekend: Spy Kids: All the Time in the World in 4D, Conan the Barbarian, Fright Night si One Day


Productia celor de la 20 Century Fox - Rise of the Planet of the Apes - a fost si ea surclasata dupa ce a dominat timp de 2 saptamani topul celor mai vizionate filme de americani.
 

The Help prezinta modul in care regulile nescrise dintr-un orasel din sudul Americii, din anii 1960, sunt zguduite de trei femei curajoase care leaga o prietenie neasteptata. Actiunea filmului se petrece in Mississippi in anii '60 cand Skeeter ( Emma Stone) o tanara de familie buna se intoarce de la facultate decisa sa devina scriitoare. In scurt timp aceasta scandalizeaza tot orasul atunci cand decide sa lege o prietenie cu femeile de culoare care au servit ani de zile pentru familiile instarite din localitate.

"La inceput Skeeter  este foarte afectata de dispretul mamei sale, insa a fost norocoasa sa o aiba pe servitoarea ei Constantine care a facut-o sa inteleaga ca este frumoasa si inteligenta si poate sa faca ce vrea in viata" a declarat Emma Stone.

 Box Office Top 5 in SUA:


1. The Help 20.5 milioane de dolari

2. Rise of the Planet of the Apes : 16  milioane de dolari 

3. Spy Kids: All the Time in the World in 4D : 12 milioane de dolari

4. Conan the Barbarian: 10 milioane de dolari

5. Fright Night : 8.3  milioane de dolari


 



Modifică setările cookies