marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai HOT bărbați ai Hollywoodului - runda a doua la Festivalul de Film de la Veneția

Daniel Craig, Joaquin Phoenix și Kevin Costner au completat lista celor mai așteptate apariții masculine în Lagună.

Cei mai HOT bărbați ai Hollywoodului - runda a doua la Festivalul de Film de la Veneția
Nu mai e agentul 007 și nici nu mai arată ca atare! Și asta pentru că Daniel Craig, astăzi mai blond și cu părul lung, oferă cea mai bună interpretare din carieră în drama romantică „Queer” a lui Luca Guadagnino, interpretând rolul unui american homosexual expatriat în Mexico City în anii 1950.

Drama, cu scene de dragoste explicite, a cucerit o sală arhiplină la premiera sa mondială de la Festivalul de Film de la Veneția, marți seară, primind o ovație în picioare de 9 minute.



 

 
Când au început aplauzele, Daniel Craig părea copleșit de emoție în timp ce îl îmbrățișa pe Luca Guadagnino. Mulțimea a scandat „Luca! Luca! Luca!” în timp ce ovațiile continuau, fiecare actor coborând treptele de la Sala Grande de unde stăteau în balcon pentru a se înclina individual. La rândul său, Craig a sărutat mulțimea, în timp ce soția sa, Rachel Weisz, zâmbea privindu-l cu mândrie. Un cuplu care a făcut furori atunci când a apărut pe covorul roșu…


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

 

 
Și mai aplaudat a fost trio-ul Joaquin Phoenix-Lady Gaga-Todd Phillips pentru follow-up-ul „Joker: Folie à Deux”. Philips a apărut ultima dată la Lido cu „Joker”, în urmă cu cinci ani, câștigând prestigiosul Leu de Aur al festivalului.



 

 
Foarte chipeș în costumul său cu papion, Joaquin Phoenix a refuzat să vorbească prea mult cu presa și nici nu a spus cât de mult a slăbit pentru rol. „Mi-a fost un pic mai difici să slăbesc așa drastic, asta este sigur. Dar ai dreptate, acum am 49 de ani, probabil că nu ar trebui să mai fac asta”, a spus el zâmbind. La care Lady Gaga a adăugat: „L-am hrănit [pe Joaquin] cu afine când îi era foame”.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Movie (@jokermovie)

 

Și Kevin Costner a debarcat la Lido. Actorul și regizorul, în vârstă de 69 de ani, părea foarte bine dispus când a coborât dintr-un taxi pe apă, îmbrăcat relaxat, cu cămașă bej, sacou din in, pantaloni asortați și ghete din piele întoarsă.


 

 
Kevin Costner se pregătește de proiecția filmului „Horizon: An American Saga -Chapter Two”, care va avea loc sâmbătă. Western-ul epic a fost regizat, produs și co-scris de Kevin, care joacă și în film alături de Sienna Miller, Sam Worthington și Jena Malone. Este cea de-a doua parte a unei saga de patru filme axate pe explorarea Vestului american, după ce Capitolul 1 a fost lansat în iunie.



 

 
Costner a finanțat singur filmul, recunoscând că a investit 38 de milioane de dolari din fonduri proprii în proiect, după ce a petrecut zeci de ani încercând să găsească un studio care să realizeze filmul și chiar a contractat un împrumut pentru casa sa din Santa Barbara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)


 
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies