marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Momente tandre la Veneția, cu Lady Gaga și logodnicul ei

Artista l-a prezentat în premieră pe covorul roșu pe cel care îi va fi soț, Michael Polansky.

Momente tandre la Veneția, cu Lady Gaga și logodnicul ei
Cu Lady Gaga nu te poți plictisi, asta e clar. A fost o apariție previzibilă, în stilu-i caracteristic, dar totodată spectaculoasă. Când vine vorba de îmbrăcămintea de pe covorul roșu, Lady Gaga se implică întotdeauna pe deplin în look - fie că este îmbrăcată într-un design avangardist realizat din piese de mașină, fie într-o rochie Valentino în stil Old Hollywood. Era firesc, așadar, ca și de această data, actrița și cântăreața să producă vâlvă cu look-ul său dramatic la Festivalul de Film de la Veneția. 
 
Sosită pentru a-și promova noul film, „Joker: Folie à Deux”, alături de colegul său Joaquin Phoenix, Lady Gaga și-a etalat ținuta de un romantismul întunecat, cu tot cu pălăria statement, marca Philip Treacy – dar care ne-amintea și de look-ul Angelinei Jolie în „Maleficent”. Surpriza, însă, a fost să-și facă apariția de mână cu logodnicul său, Michael Polansky, marcând astfel prima lor apariție împreună pe covorul roșu.



 


 

Și, la fel de mult ca ținuta ei cu model sculptural de la Dior, accesorizată cu bijuterii din platina și aur galben cu diamante de la Tiffany & Co., au fost savurate și momentele tandre dintre ea și Michael, care au trădat atât emoția amândurora de a se afla împreună în fața presei, cât și afecțiunea autentică dintre cei doi.



 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match (@parismatch)


Michael Polansky s-a retras, însă, din cadru atunci când regizorul Todd Phillips și actorul Joaquin Phoenix au intrat în scenă, pentru a o lăsa pe Lady Gaga să strălucească alături de ei.



 

 
Filmul a primit ovații de peste 10 minute, ceea ce echivalează cu succesul absolut la public, iar publicul a izbucnit periodic în scandări de genul „Ga-ga, Ga-ga, Ga-ga!” În timpul pauzelor, alții au strigat: „Gaga, te iubim!”.


 

 

FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies