marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai HOT bărbați ai Hollywoodului au ajuns la Festivalul de Film de la Veneția

George Clooney împreună cu Brad Pitt, Jude Law, Antonio Banderas și Richard Gere sunt zilele acestea în Lagună.

Cei mai HOT bărbați ai Hollywoodului au ajuns la Festivalul de Film de la Veneția
Buni prieteni și parteneri de film, George Clooney și Brad Pitt sunt nedespărțiți în ultimul timp. După ce au apărut într-un pictorial comun și au oferit un interviu la dublu revistei pentru bărbați „GQ”, cei doi actori au mers împreună și la Festivalul de Film de la Veneția.
 
Apariția lor pe covorul roșu de la Lido a stârnit ropote de aplauze, pentru ca ulterior cele două staruri să-și aduce și partenerele la braț. E vorba despre avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, care a furat privirile tuturor într-o superbă rochie în nuanță limoncello, și de creatoarea de bijuterii Ines de Ramon, cea care ar putea deveni curând noua doamnă Pitt și care tocmai și-a făcut debutul oficial pe covorul roșu.


 

Un alt sex simbol al marelui ecran este Antonio Banderas, care a fost zărit chiar la deschiderea festivalului, acesta făcând parte din distribuția noului film „Babygirl”, în care joacă cu Nicole Kidman. În seara premierei, actorul a mers însoțit de iubita sa, Nicole Kimpel.


 

Și Jude Law a ajuns la Veneția pentru premiera filmului „The Order”, în care interpretează rolul unui agent FBI care investighează crimele violente ale unui grup de supremație albă. Nu a zăbovit, însă, prea mult în Lagună și a plecat rapid spre Londra.



 

 
Cât despre Richard Gere, acesta chiar și-a sărbătorit ziua de naștere la Veneția, având-o alături pe soția sa, Alejandra Silva. Starul din „Pretty Woman” a împlinit sâmbătă, pe 31 august, vârsta de 75 de ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match (@parismatch)


Tot sâmbătă, cei doi au participat la premiera filmului „Wolfs”, pășind pe covorul roșu împreună cu Homer Gere (24 de ani), fiul cel mare al actorului.




Totodată, Gere a surprins pe toată lumea când i-a făcut o adâncă reverență soției sale pe red carpet.

 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies