marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai tare cuplu al momentului: Taylor Swift a fost surprinsa sarutandu-se cu Tom Hiddleston. Imaginea a starnit isterie in randul fanelor actorilor

Tabloidul The Sun a publicat joi fotografii cu Taylor Swift si Tom Hiddleston sarutandu-se.

Cel mai tare cuplu al momentului: Taylor Swift a fost surprinsa sarutandu-se cu Tom Hiddleston. Imaginea a starnit isterie in randul fanelor actorilor

Presa britanica speculeaza ca cei doi ar fi intr-o relatie, insa legatura nu a fost confirmata official.


Renumita pentru piesele sale narative, inspirate din experiente amoroase personale, Taylor Swift, in varsta de 27 de ani s-a despartit recent, in urma cu doua saptamani, de Calvin Harris, un DJ scotian.


Tom Hiddleston, in varsta de 35 de ani, este in cursa pentru a fi noul interpret al lui James Bond.


Cei doi au fost fotografiati in vacanta in SUA, Rhode Island, sarutand-se pe o stanca, cu vedere catre Oceanul Atlantic.
 

Dupa aparitia pozelor in presa, fostul ei iubit, Calvin Harris, de care s-a despartit in urma cu 2 saptamani, a sters toate pozele cu ea de pe Instagram, inclusiv cele din timpul relatiei.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies