marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Afla care sunt cele mai asteptate filme 3D din 2011!

Trendul filmelor 3D loveste in 2011 mai tare ca niciodata! Povesti noi, remake-uri sau continuari ale unor aventuri mai vechi, toate capata valente tridimensionale! Iata lista celor mai asteptate productii in format 3D de anul acesta!

Afla care sunt cele mai asteptate filme 3D din 2011!

 

Sucker Punch - data lansarii: 25 martie 2011

Baby (o tanara internata intr-un azil de boli mentale) se lanseaza intr-un razboi fantastic impotriva unor inamici dintr-o alta lume, precum samurai, dragoni sau soparle. Filmul promite sa fie plin de efecte speciale 3D.
 


Kung Fu Panda 2: the Kaboom of Doom
– data lansarii: 3 iunie 2011

Singurul urs panda pasionat de arte martiale isi uneste fortele cu un grup de maestrii kung-fu pentru a infrunta un vechi inamic.
 



The Green Lantern
- data lansarii: 17 iunie 2011

Un pilot de teste (Ryan Reynolds) primeste prin gratia divina un inel verde, ce-i ofera puteri supraomenesti si accesul intr-un club de justitiari intergalactici, a caror misiune este sa mentina pacea in Univers.
 



Cars 2
- data lansari: 24 iunie 2011

Lightning McQueen, soferul de curse preferat al celor mici, se intoarce pe crane pentru o aventura in jurul globului cu amicul sau Mater.

 


Harry Potter and the Deathly Hallows
: Part 2 - data lansarii: 15 iulie 2011

A doua parte a filmului ii gaseste pe Harry, Ron si Hermione urmarindu-l pe Cap De Mort pentru a-i da lovitura finala. Vom fi insa martorii unei intorsaturi de situatie. Planul ajunge la urechile cui nu trebuie, starnind astfel cea mai mare batalie de pana acum din istoria seriei.


 


Smurfs 3D
- data lansarii: 29 iulie 2011

Pentru ca au fost alungati din oraselul lor de catre Gargamel, vrajitorul cel rau, strumfii aterizeaza in lumea pamantenilor. Gasindu-se fix in mijlocul aglomeratului New York, acestia trebuie sa gaseasca o cale pentru a se intoarce fara sa fie capturati de Gargamel, ce le-a luat deja urma.


 


Final Destination 5
- data lansarii: 26 august 2011

Supravietuitorii unui accident cauzat de sfaramarea unui pod suspendat afla ca nu pot evita moartea la nesfarsit.
Trailerul oficial nu a fost inca lansat.


Puss in Boots
- data lansarii: 4 noiembrie 2011

Pentru ca ne este un personaj atat de drag, pisoiul latin si brav din Shrek are propriul sau film! Povestea ne prezinta inceputurile prieteniei dintre felina cu cizmulita si capcaunul cel verde.
 


Happy Feet 2 in 3D - data lansarii: 18 noiembrie 2011


Cel mai dragalas pinguin din lume se intoarce…in 3D! Povestea micutului Mumble continua, adusa la viata de vocea vedetei din “Stapanul Inelelor”, Elijah Wood.


Trailerul oficial nu a fost inca lansat.


The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn
- data lansarii: 23 decembrie 2011


Aventurierul personaj belgian Tintin si prietenii sai pleaca in cautare de comori, dupa ce descopera o harta secreta.
Aceasta ii indruma care un vas scufundat acum multa vreme, insa acolo nu-I asteapta doar bogatie si glorie, asa cum cred ei.


Trailerul oficial nu a fost inca lansat.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies