marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Johnny Depp si Leonardo DiCaprio, cei mai influenti actori din lume!

Lady Gaga s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai influente celebritati din lume, publicat de Forbes, depasind-o pe renumita realizatoare de televiziune Oprah Winfrey. In top cel mai bine clasat actor este Johnny Depp pe locul 13, urmat de DiCaprio aflat pe 15.  Angelina Jolie ramane cea mai influenta actrita de pe locul 12.

Johnny Depp si Leonardo DiCaprio, cei mai influenti actori din lume!

Lady Gaga, al carei nume adevarat este Stefani Germanotta, a avansat patru pozitii fata de anul trecut , pentru a urca pe primul loc in topul anual alcatuit de editorii revistei Forbes, intitulat "The Celebrity 100".

Acest top masoara "puterea" de care dispune o vedeta, in functie de castigurile realizate in ultimele 12 luni, expunerea de care se bucura in presa scrisa, online, radio si televiziune, dar si popularitatea pe retelele de socializare.


Potrivit editorilor Forbes, Lady Gaga a castigat in ultimele 12 luni aproximativ 90 de milioane de dolari, are 32 de milioane de prieteni pe Facebook si peste 10 milioane de admiratori pe Twitter.


Oprah Winfrey, care va pune capat, saptamana viitoare, emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", dupa 25 de ani de difuzare, a coborat pe locul al doilea in topul din acest an, cu venituri estimate la 290 de milioane de dolari.


Starul pop canadian Justin Bieber, in varsta de 17 ani, cel mai tanar dintre vedetele incluse in topul Forbes, a debutat pe pozitia a treia, cu venituri de 53 de milioane de dolari obtinute din concerte si vanzarile de bilete pentru documentarul sau "Never Say Never".


Pe pozitia a patra s-a clasat trupa irlandeza U2, cu venituri de 195 de milioane de dolari, iar cantaretul britanic Elton John ocupa pozitia a cincea, cu venituri de 100 de milioane de dolari.
Potrivit Forbes, aceste cifre reprezinta estimari si se refera la veniturile realizate de vedete in perioada 1 mai 2010 - 1 mai 2011.


Urmatoarele pozitii din Top 10 au fost ocupate, in ordine, de jucatorul de golf Tiger Woods (75 milioane de dolari), cantareata country Taylor Swift, trupa rock Bon Jovi, producatorul si prezentatorul britanic de televiziune Simon Cowell si jucatorul american de baschet LeBron James.
 


Printre vedetele incluse in premiera in "The Celebrity 100" se afla cantareata Katy Perry, pe locul al 12-lea, regizorul britanic Christopher Nolan, pe locul al 47-lea, si actrita americana Natalie Portman, pe locul al 75-lea.
Cel mai mare salt in clasament l-a facut actorul american Leonardo DiCaprio ( locul 15, care a urcat 56 de locuri fata de anul trecut, cand ocupa pozitia a 71-a.


In editia din acest an a topului "The Celebrity 100", care include actori de film si televiziune, prezentatori TV, modele, sportivi, scriitori si muzicieni, au inregistrat caderi spectaculoase cantareata Britney Spears si actorul Daniel Radcliffe, starul din "Harry Potter".


Castigurile totale ale vedetelor incluse in "The Celebrity 100" au scazut in acest an fata de anul trecut, de la 4,7 miliarde de dolari la 4,5 miliarde de dolari. Vezi aici toata lista


Sursa Mediafax


Sursa foto: Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies