marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai frumoase actrite si cei mai in voga actori de la Hollywood s-au lasat dezbracati de secrete in revista W

Peste 30 dintre starurile de la Hollywood care au impresionat in acest an cu interpretarile lor au acceptat sa faca parte dintr-o sedinta foto inedita, realizata de revista W. Actori ca Javier Bardem, Nicole Kidman, Kristen Stewart sau Daniel Day-Lewis s-au lasat pozati fara nici un fel de retus, au dezvaluit cele mai grele momente din ultimul an, dar si cine sunt oamenii care i-au inspirat in cariera.

Cele mai frumoase actrite si cei mai in voga actori de la Hollywood s-au lasat dezbracati de secrete in revista W

 

GALERIE FOTO 30 de staruri dezbracate de secrete

 

Peste o luna vom afla cine sunt castigatorii premiilor Oscar 2013, insa pentru revista W toti sunt castigatori.

Daniel Day-Lewis, care este considerat drept favorit la Oscar pentru cel mai bun rol masculin, a marturisit cat de dificil i-a fost sa isi ia ramas bun de la personajul sau iconic, Lincoln:
 

"Mi-e dor sa il joc pe Lincoln, mi-e dor de apropierea de acest personaj. A fost o perioada in viata mea cand nu mi-era clar daca voi face ceva valoros, imi era frica de viitorul meu. In Anglia, oamenii erau decisi sa-mi puna o eticheta, pentru ei modul meu de lucru pare dezechilibrat. Cand eram tanar, am vazut filmele lui Martin Scorsese ca pe o eliberare. In acele filme, America parea un loc cu posibilitati infinite. In Lincoln, am incercat sa prezentam grandoarea acestei democratii. Am creat o lume pe care nu voiam sa o parasesc" a spus actorul de 55 de ani, nominalizat la Oscat pentru rolul lui Abraham Lincoln diin filmul regizat de Steven Spielberg.
 

Naomi Watts a induiosat pe toata lumea in drama The Impossible, in care joaca rolul unei mame care incearca sa-si gaseasca familia in mijlocul evenimentelor catrastrofice produse de tsunami-ul din 2004. Actrita a obtinut a doua sa nominalizare si concureaza cu nume ca Jennifer Lawrence, Quvenzhané Wallis, Jessica Chastain si Emmanuelle Riva la categoria cea mai buna actrita in rol principal.

 

Si totusi, Watts, in varsta de 44 de ani, traieste o viata absolut normala: "Pe mine nu ma recunoaste lumea pe strada. Si ma simt norocoasa. Oamenii ma vad ca o printesa aranjata pe covorul rosu, insa in viata reala nu sunt asa. Ma pierd usor intr-o multime.  In schimb, sotul meu, Liev Schreiber e mult mai popular, iar oamenii se inghesuie si ma dau la o parte ca sa-l vada pe el. Vin fanii si ma roaga sa le fac poze cu el. Nu au nici cea mai mica idee cine sunt eu."

 


Javier Bardem a fost si el pozat de revista W intr-un stil cu totul deosebit: "Primul film de care imi aduc aminte ca l-am vazut a fost  All That Jazz, un film puternic pentru un copil de 5-6 ani, dar mi-a placut la nebunie. Apareau si femei goale, ceea ce era placut. In Spania, noi intelegem sexul mai bine decat violenta".



Kristen Stewart
a pozat naturala, nemachiata si a vorbit despre noul sau film, On The Road si momentele care au iscat controverse: "Toata lumea intreaba despre scenele mele de nuditate din On The Road, dar in acel film am si dansat, si sa dansezi e mai greu decat sa te dezbraci. Marylou, personajul meu, este o fata exuberanta, si eu am avut 5 minute in care trebuia sa arat de unde provine nebunia ei. In carte exista o singura propozitie, <<Dean o ia pe Marylou la un dans pasional si nu le pasa ca toti ochii sunt atintiti spre ei>> iar eu am fost speriata de acest lucru. Ma tineam mereu de Garrett Hedlund ca sa nu cad. Simteam ca lesin de fiecare data cand filmam acea scena" a spus vedeta seriei Twilight, care anul trecut si-a lansat cel mai indrazent film din cariera ei.

Quvenzhané Wallis, cea mai mai tanara actrita nominalizata la Oscar, este la 9 ani o forta actoriceasca cum rar se intalneste la Hollywood. Rolul din Beasts of Southern Wild a adus-o in centrul atentiei: "Cand ma uit la un film, ma gandesc <<nu ea, de ce ea>>? De ce nu are personajul o sora mai mica, pe care sa o pot juca eu? De ce nu pot sa fiu si eu in film? Ma simt frustrata. Insa ceea ce mi se pare uluiitor e ca oamenii chiar plang la filmul in care joc eu. Mai ales femeile carora li se scurge mascara pe obraz."

 

 

Sursa foto: W


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies