marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai populare cautari in Google din 2014: care au fost filmele, serialele si starurile preferate de catre public in acest an

Ca in fiecare sfarsit de an, Google a publicat listele intereselor utilizatorilor din acest an, cele mai populare cautari in functie de domeniu.

Cele mai populare cautari in Google din 2014: care au fost filmele, serialele si starurile preferate de catre public in acest an

 

Cine sunt actorii si actritele care au marcat anul care urmeaza sa se incheie? Care sunt filmele care au generat cele mai multe cautari, interes si discutii in mediul online? Conform analizei realizate de cei de la Google, Jared Leto, Matthew McConaughey si Jennifer Lawrence au fost starurile de cinema care au starnit cel mai mare interes in 2014. Nici nu e de mirare, daca ne gandim ca cei doi actori au intrat in atentie la inceputul anului atunci cand au castigat amandoi trofeele Oscar pentru interpretarile din drama "Dallas Buyers Club". Nici discursul lui Leto din acea seara n-a trecut neobservat: acesta a urcat pe scena si a tinut un discurs emotionant, in care a mentionat si victimele din Ucraina si cei care, la momentul respectiv, tineau piept atacurilor armate.

 

Jennifer Lawrence isi mentine statutul de cea mai iubita actrita din lume. Popularitatea ei este in continua ascensiune si nici nu e de mirare: are un Oscar pana in 24 de ani, joaca si apare constant pe marile ecrane atat in filme apreciate de cinefili ca American Hustle, drame intense ca Serena sau una dintre cele mai profitabile francize din ultimii ani - The Hunger Games.

 

Animatia celor de la Disney, Frozen, a devenit un fenomen mondial, iar Elsa, eroina principala, este printesa moderna pentru generatia actuala. Frozen a fost filmul cu cele mai multe cautari pe Google in 2014, urmat de Interstellar, al lui Christopher Nolan, in care joaca tot Matthew McConaughey.

 

Inca o data, Game of Thrones isi adjudeca titlul de cel mai popular serial al momentului, urmat de No, You Shut Up! si True Detective.


 

 

 

 

Cei mai populari actori  


1. Jared Leto

2. Matthew McConaughey

3. Macauley Culkin

4. Chris Pratt

5. Theo James

6. Ansel Elgort

7. Jamie Dornan

8. Alfonso Ribeiro

9. James McAvoy

10. Laurence Fishburne


 

 

 

 


Cele mai populare actrite

1. Jennifer Lawrence

2. Renee Zellweger

3. Betty White

4. Ellen Page

5. Kim Novak

6. Margot Robbie

7. Jacqueline Bisset

8. Lena Dunham

9. Melanie Griffith

10. Lea Thompson



 

 

Cele mai populare filme



1. Frozen

2. Interstellar

3. Divergent

4. Gone Girl

5. Lone Survivor

7. 22 Jump Street

8. Big Hero 6

9. Annabelle

10. Maleficent

 


 

 

Cele mai populare seriale

1. Game of Thrones

2. No, You Shut Up!

3. True Detective

4. Orange Is the New Black

5. Blood, Sweat and Heels

6. The Following

7. House of Cards

8. Gotham

9. South Park

10. American Horror Story

 


Galerie foto


Modifică setările cookies