marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum: actorul va deveni tata pentru prima data

Actorul american Channing Tatum, desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata pe 2012, si sotia lui, Jenna Dewan-Tatum, vor deveni pentru prima data parinti anul viitor.

Channing Tatum: actorul va deveni tata pentru prima data

Informatia a fost confirmata de starul american, luni.Channing Tatum si Jenna Dewan s-au cunoscut in timpul filmarilor de la filmul "Step Up" din 2006 si s-au casatorit in California in 2009. Actorul a fost numit in urma cu cateva saptamani de revista People, cel mai sexy barbat din lume. Ascensiunea lui Tatum la Hollywood a fost una surprinzatoare, filmele sale realizand in acest an incasari mondiale de 600 de milioane de $. Valoarea de box office a filmelor lui Tatum se ridica la 1.4 miliarde de $, scrie revista Forbes.


Propulsat la Hollywood ca model si dansator in videoclipuri, Channing Tatum a ajuns celebru in America cu Step Up (2006), un film de dragoste cu si despre adolescenti, plasat in universul pasional al dansului. Tatum, un dansator profesionist care nu a facut un secret din faptul ca la un moment dat si-a castigat existenta ca stripper in cluburile de noapte promitea ca are mult mai multe lucruri de oferit astfel ca a sarit de la filmele romantice la cele de drama si actiune.


Primul sau rol a fost in filmul Coach Carter din 2005, interpretand personajul lui Jason Lyle, un jucator de baschet, alaturi de Samuel L. Jackson. In anul 2006, Tatum a jucat in Step Up, fiind un dansator rebel de hip-hop, a carui partenera este o balerina, interpretata de actrita Jenna Dewan care in 2009 i-a devenit sotie. Actorul a mai jucat in Battle in Seattle (2007), in drama A Guide to Recognizing Your Saints ( 2006), Stop-Loss (2008), Fighting (2009), Public Enemies (2009) si G.I.: The Rise of Cobra (2009).

 



In 2000, actorul nascut pe 26 aprilie 1980, intr-un mic oras din Alabama, dansa lasciv in videoclipul lui Ricky Martin - She Bangs. Un an mai tarziu semna cu o agentia de modele din Milano si New York. Debutul in lumea filmelor l-a facut cu un rol mic in serialul CSI: Miami in 2004 iar de atunci si-a construit rapid o cariera cu o gama diverse de filme: pelicule pentru adolescenti, de dragoste, drame, filme de actiune.

 

Trimis de parinti la scoala militara, Channing si-a descoperit in adolescenta pasiunea pentru fotbal, care i-a dat speranta ca intr-o buna zi va castiga o bursa scolara in atletism. Scopul lui Channing a fost atins, astfel in ultimul an de liceu a primit bursa mult dorita la o scoala din Virginia de Vest. Channing Tatum a cunoscut celebritatea intr-un timp foarte scurt, transformandu-se dintr-un simplu fotomodel intr-un talentat actor expert in dans si arte martiale (Kung-Fu si Gor-Chor Kung Fu).


Filmele lansate in 2012 l-au aruncat catre statutul de star de box office. "Acesta este cu siguranta anul lui Channing Tatum" a notat CNN in editia online. Tatum n-a apucat bine sa se bucure de succesul filmului Magic Mike ca s-a si lansat intr-o noua aventura cinematografica alaturi de Steven Soderbergh. Filmul se numeste Side Effects, ajunge in Romania pe 22 februarie 2013 si se vrea a fi un thriller psihologic din care nu lipseste drama dar nici povestea de iubire. Protagonista filmului este fata cu tatuajul cu dragon, Rooney Mara, ce intra in pielea lui Emily, o femeie cu probleme psihice care devine dependenta de un medicament cu efecte secundare periculoase. Channing Tatum face din nou echipa cu Soderbergh si este sotul lui Emily, proaspat iesit din inchisoare. Jude Law este psihiatrul care ii prescrie medicamentul si pare un personaj ce ascunde tot felul de secrete.

Acesta este unul dintre cele 4 filme pe care Tatum le va lansa in 2013, urmatoarele fiind G.I. Joe: Retaliation (in Romania pe 29 martie), Foxcatcher, o drama in care joaca alaturi de Steve Carell si Mark Ruffalo si White House Down, un film de actiune in care Channing trebuie sa-l salveze pe presedintele Statelor Unite (Jamie Foxx).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies