marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen a cerut un milion de dolari pentru un interviu! 2 povesti incredibile dezvaluite de cei de la Vanity Fair!

Cat timp ii mai poate surprinde Charlie Sheen pe americani?

Charlie Sheen a cerut un milion de dolari pentru un interviu! 2 povesti incredibile dezvaluite de cei de la Vanity Fair!

Starul dus de actrite porno, bautura, bani, droguri si directori TV pe marginea prapastiei i-a socat din nou pe americani cu 2 povesti scoase la lumina de Vanity Fair.

Celebra revista americana a incercat sa-i ia un interviu actorului dat afara din serialul Doi barbati si jumatate , insa Charlie Sheen le-a transmis ca vrea un milion de dolari in schimb.

"Fac asta de 28 de ani si am fost tras in piept de prea multe ori" a fost reactia actorului de 45 de ani care nu obisnuieste sa dea interviuri in scris.

Mai mult, cei de la Vanity Fair au dezvaluit cum a reusit Charlie Sheen sa-i preseze pe cei de la postul CBS sa-i ofere un contract de 100 de milioane de dolari inainte de a fi dat afara din show.
 

"Sa nu jucati poker cu el niciodata" i-a avertizat managerul lui Charlie Sheen Mark Burk care in 2010 l-a ajutat sa dea lovitura cu un mega contract de 100 de milioane de dolari decis inaintea unui meci de baschet al celor de la Lakers.


Cei de la Warner Bros ne-au transmis ca sunt dispusi sa-i dea 1 milion de dolari pe episod timp de 2 sezoane. "Nimeni nu refuza 48 de milioane de dolari" au spus ei - declara agentul actorului.

"I-am anuntat ca Charlie nu blufeaza si va parasi showul daca nu ii accepta conditiile. A doua zi ne-au sunat inainte de meciul celor de la Lakers si au ridicat miza la  72 de milioane de dolari, adica 1,5 milioane de dolari pe episod.

Avocatul lui Charlie, Jake Bloom i-a tinut un discurs de 25 de minute despre cum acest contract ii va permite sa faca ce vrea si le va asigura viitorul si nepotilor sai. Charlie insa a spus pas - "100 de milioane de dolari sau plec". Dupa terminarea imnului si pana sa inceapa meciul Bruce Rosenblum ( presedintele Warner Bros ) a acceptat sa plateasca 100 de milioane de dolari" a  povestit Burk.

Charlie Sheen a fost insa concediat, recent, de producatorii serialului "Doi barbati si jumatate", din cauza numeroaselor scandaluri din viata lui privata. Actorul a reactionat imediat si a dat in judecata grupul Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuziva a contractului si de la care a cerut daune de 100 de milioane de dolari.



Modifică setările cookies