marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reactia lui Charlie Sheen dupa ce Ashton Kutcher i-a luat rolul: "Serialul se va prabusi la audienta!"

CBS si Warner Bros. au anuntat ieri oficial ca Ashton Kutcher ii va lua locul lui  Charlie Sheen in serialul Doi barbati si jumatate.

Reactia lui Charlie Sheen dupa ce Ashton Kutcher i-a luat rolul: Serialul se va prabusi la audienta!

The New York Times l-a numit la inceputul anului cel mai de succes sitcom de comedie din ultimul deceniu, vestea concedierii lui  Charlie Sheen de catre producatori in martie i-a cutremurat pe fanii serialului, iar presa a creat o adevarata frenezie in jurul noului actor care il va inlocui.


Ashton Kutcher, actorul de 33 de ani, casatorit cu Demi Moore a batut palma cu producatorii serialului iar cei de la The Wall Street Journal anunta ca acesta va incasa in jur de 1 milion de dolari pe episod ( inclusiv procente din reluari).


Charlie Sheen ( 45 de ani) a facut misto de Kutcher dupa ce a aflat vestea cea mare si prezice o prabusire in audienta a show-ului.

 

"Kutcher este un dragut si un actor stralucit de comedie..., dar si eu sunt! Bucura-te de Chuck, Ashton! Nu ai cum sa respiri acolo, nu e dragoste, loialitate sau ras" a spus Sheen cu referire la cel mai mare dusman al sau, creatorul serialului - Chuck Lorre.


"Bucura-te de show America! Cei de la WB sa se bucure sa vada 2.0 pe audiente in fiecare luni" a mai spus Sheen anuntand scaderi de audienta pentru Doi barbati si jumatate.


"Nu pot sa-l inlocuiesc pe Charlie, dar ma voi stradui sa-i distrez pe oameni" a fost reactia lui Ashton Kutcher.


Primul episod din noul sezon va fi difuzat in toamna.

Doi barbati si jumatate  este la Pro Cinema de luni pina joi, de la ora 21:00


A fost o decizie buna aducerea lui Ashton Kutcher in serial? (1397 voturi)
Da,Kutcher este cel mai bun om sa-i ia locul lui Sheen!
18.18%
Nu, fara Charlie Sheen serialul este MORT!
81.82%

Modifică setările cookies