marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce mesaj a postat Charlie Sheen pe Twitter dupa ce Ashton Kutcher i-a luat rolul!

Charlie Sheen s-a revansat fata de Ashton Kutcher inlocuitorul sau in serialul Doi barbati si jumatate dupa ce mai intai a facut misto de el si a prezis "moartea" serialului!

Ce mesaj a postat Charlie Sheen pe Twitter dupa ce Ashton Kutcher i-a luat rolul!

Cei doi au avut un schimb spumos de mesaje pe Twitter dupa ce Ashton Kutcher, in varsta de 33 de an s-a alaturat distributiei pentru cel de-al noualea sezon din  cel mai urmarit serial de comedie din Statele Unite ale Americii, cu o audienta saptamanala care depaseste in mod constant 15 milioane de telespectatori.

"Felicitari pentru CBS & WB pentru alegerea facuta. Show-ul trebuie sa mearga mai departe. Ati ales omul potrivit" a  postat Charlie Sheen pe contul sau de Twitter.

Ashton Kutcher i-a raspuns repede:  "Multumesc . Am fost si voi ramane fanul tau! Te-ai nascut mare"

Charlie Sheen, care a fost concediat in luna martie dupa numeroase scandaluri din viata privata si dupa ce i-a insultat in mod public pe producatorii serialului, a comentat, vineri, pe un ton amar, decizia directorilor de la CBS si a prezis ca serialul  Doi barbati si jumatate nu va mai avea acelasi succes fara el in distributie.
 

Surse din mass-media americana au sugerat vineri faptul ca Ashton Kutcher va primi aproximativ 1 milion de dolari pentru fiecare episod din Doi barbati si jumatate


Doi barbati si jumatate  este la Pro Cinema de luni pina joi, de la ora 21:00



 

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies