marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen a divortat de cea de-a treia sotie: cati bani va primi Brooke Mueller in urma divortului!

Charlie Sheen este din nou celibatar dupa ce divortul lui de cea de-a treia sotie, Brooke Mueller, a fost pronuntat, luni, la sase luni de la depunerea actelor.

Charlie Sheen a divortat de cea de-a treia sotie: cati bani va primi Brooke Mueller in urma divortului!

Actori Relationati

In cele sase luni care au trecut de la demararea procedurii de divort, cei doi fosti soti s-au internat fiecare in clinici de dezintoxicare si au fost implicati intr-o acerba lupta pentru obtinerea custodiei asupra gemenilor cuplului. Dupa aceste tensiuni, Charlie Sheen si Mueller au ajuns in cele din urma la o intelegere, informeaza popeater.com.

Brooke Mueller va primi o pensie alimentara de 55.000 de dolari pentru cresterea gemenilor Bob si Max.


Potrivit TMZ.com, o nota din documentele oficiale contine urmatoarea formulare: "in absolut nicio circumstanta, pensia alimentara platita de Charlie Sheen pentru Bob si Max nu trebuie sa fie mai mica decat pensia alimentara pe care Charlie Sheen o plateste fostei sale sotii Denise Richards pentru fiicele sale Sam si Lola".

In afara de aceasta pensie alimentara lunara, Brooke Mueller a primit o suma cash de 757.698 de dolari. Totodata, ea va mai primi 1 milion de dolari, reprezentand contravaloarea partii ei din resedinta cuplului, care a ramas in proprietatea actorului Charlie Sheen.


  Charlie Sheen sustine in aceste zile ultimele reprezentatii din turneul sau de spectacole intitulat "My Violent Torpedo of Truth/ Defeat Is Not an Option".

Charlie Sheen, in varsta de 45 de ani, este de mult timp un obisnuit al presei de scandal, din cauza stilului sau de viata turbulent si a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justitia - droguri, prostitutie si violenta domestica.


In mai 2010, actorul a semnat un contract pentru doua noi sezoane din serialul  Doi barbati si jumatate si a obtinut o marire de onorariu, ajungand sa castige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper. Serialul avea o audienta saptamanala de circa 15 milioane de telespectatori in SUA.


Charlie Sheen a fost insa concediat, recent, de producatorii serialului "Doi barbati si jumatate", din cauza numeroaselor scandaluri din viata lui privata. Actorul a reactionat imediat si a dat in judecata grupul Warner, pe care l-a acuzat de ruperea abuziva a contractului si de la care a cerut daune de 100 de milioane de dolari.

Charlie Sheen si Brooke Mueller, care s-au casatorit pe 30 mai 2008, s-au despartit dupa o cearta furtunoasa, pe 25 decembrie 2009.


In afara de gemenii Bob si Max, Sheen mai are doua fete cu o alta fosta sotie, Denise Richards, de care a divortat in 2006, dar si o alta fiica, Cassandra Jade Estevez, cu o fosta iubita, Paula Profit

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies