marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen se joaca din nou pe sine: va ajunge pe marele ecran cu un film inspirat din viata sa

Charlie Sheen ajunge din nou pe marele ecran.Se pare ca exista un producator suficient de nebun incat sa parieze pe "revenirea" baiatului rau de la Hollywood dupa ce a fost dat afara din serialul Doi barbati si jumatate. Aseara actorul a afisat o imagine mai sanatoasa dupa ce cu luni in urma ii ingrijora pe fani cu starea in care ajunsese.

Charlie Sheen se joaca din nou pe sine: va ajunge pe marele ecran cu un film inspirat din viata sa

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Charlie Sheen aproape ca se va juca pe sine in drama A Glimpse Inside the Mind of Charlie Swan III regizata de Roman Coppola. Youree Henle va produce filmul iar din distributie mai face parte Jason Schwartzman.


Variety scrie ca povestea filmului se va intersecta cu viata reala a actorului de 46 de ani. A Glimpse Inside the Mind of Charlie Swan III urmareste viata unui designer de grafica a carui viata o ia la vale rau de tot dupa ce se desparte de prietena lui din cauza banilor si a celebritatii pe care acesta le dobandeste.


Acesta va fi primul film pentru Charlie Sheen dupa ce in martie a fost dat afara din Doi barbati si jumatate dupa ce s-a razboit cu producatorii sitcomului.


Actorul a anuntat ca s-a inteles recent cu Lionsgate TV si producatorul Joe Roth pentru a realiza un serial bazat pe comedia Anger Management din 2003 cu Adam Sandler.


Vesti bune pentru fanii lui Charlie. Aseara actorul a filmat showul TV "Charlie Sheen Roast" unde s-a facut misto de toata industria filmului din SUA. Printre invitatii episodului s-au numarat: William Shatner, Jon Lovitz, Kate Walsh, Patrice O’Neal, Amy Schumer, Slash, Steve-O, Jeff Ross, Mike Tyson si Seth MacFarlane. Episodul va fi difuzat pe TV pe 19 septembrie in aceeasi seara cu premiera noului sezon din Doi barbati si jumatate.


Daca acum cateva luni soca cu starea deplorabila in care a ajuns, aseara Charlie Sheen a aratat sanatos, relaxat si aproape ca in zilele lui bune. Vezi galerie foto!

 

"Pana in seara asta nu mi-am dat dat seama de cat de terminat sunt. Ce seara! Poate ar fi trebuit sa-i ascult pe cei 60 de doctori, pe cele trei foste neveste, cei doi paramedici si cele 9 rude moarte ale mele care ma indreptau spre lumina" a fost una din glumele lui Charlie Sheen.




Sursa foto: Getty/ Splash


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies