marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth si actrita spaniola de origine romana Elsa Pataky, asteapta al doilea copil

Actrita spaniola de origine romana Elsa Pataky, sotia actorului Chris Hemsworth, este din nou insarcinata si va deveni mama pentru a doua oara, in 2014.

Chris Hemsworth si actrita spaniola de origine romana Elsa Pataky, asteapta al doilea copil

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Chris Hemwsorth si Elsa Pataky

 


Actorul australian Chris Hemsworth, in varsta de 30 de ani, si Elsa Pataky, in varsta de 37 de ani, au deja o fiica, India Rose, care s-a nascut in mai 2012, informeaza accesshollywood.com.


Informatia referitoare la sarcina actritei Elsa Pataky a fost confirmata de Robin Baum, agentul de presa al starului australian. Elsa Pataky si Chris Hemsworth si-au facut publica relatia in septembrie 2010 si s-au casatorit pe 28 decembrie 2010, in Indonezia


Pataky este o promitatoare actrita spaniola, nascuta la Madrid. Tatal ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie publicist, este de origine romano-maghiara. Pataky a urmat cursurile facultatii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. In timpul facultatii, ea a urmat si cursuri de actorie.

 

 

 


Dupa o serie de roluri in seriale TV, Pataky a aparut in peste zece filme spaniole, iar in 2004 a jucat in "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public. A mai jucat in filmul "Avionul cu serpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alaturi de Samuel L. Jackson, dar si in "Ninette", de José Luis Garci, seria TV mexicana "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" si "Cod galben de crima/ Giallo", de Dario Argento.  Recent, actrita a putut fi vazuta in partea a cincea a francizei "Fast and Furious".

Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian "Home and Away". Hemsworth a jucat rolul Thor in filmul omonim ce a fost lansat in 2011, dar si in "The Avengers", filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american. A mai jucat in filme precum "Star Trek" (2009), "Cash" (2010), "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator / Snow White and the Huntsman" (2012) si poate fi vazut in aceasta perioada pe marile ecrane in lungmetrajul SF "Thor: Intunericul/ Thor: The Dark World".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies