marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Secretul asteptat de milioane de fani: detalii surprinzatoare din The Dark Knight Rises

Pentru fanii hardcore, The Dark Knight Rises este un fel de Iisus al filmelor care va invia in 2012, pentru restul este al treilea film din seria Batman regizata de acelasi Christopher Nolan cu acelasi Christian Bale in rolul principal la care se adauga un nume nou  - Tom Hardy. Cei doi au aparut pe coperta Empire Magazine si au dezvaluit cateva dintre cele mai mari 'mistere'  care i-au tinut cu sufletul la gura pe fani.

Secretul asteptat de milioane de fani: detalii surprinzatoare din The Dark Knight Rises

Mai sunt 7 luni pana in iulie 2012 atunci cand The Dark Knight Rises se lanseaza in cinematografe, insa Christopher Nolan, Christian Bale si Tom Hardy au decis ca este timpul sa le mai dea fanilor cateva indicii despre cat de fabuloasa va fi aventura care termina povestea eroului Bruce Wayne.

Inca de la debutul primei imagini cu personajul bad guy al noii aventuri - Bane interpretat de Tom Hardy - fanii s-au intrebat ce se ascunde in spatele misterului legat de masca terifianta a personajului.

Designerul de costume Lindy Hemming a vorbit despre cum s-a ajuns la imaginea lui Bane:

"Am vrut sa arate ca un animal. M-am inspirat de la cum arata gorilele cu spate argintiu. Inainte de a incepe povestea, acesta a fost  grav ranit, are dureri mari asa ca are nevoie de gaz ca sa supravietuiasca. Bane nu poate trai fara acea masca. Firele din masca din jurul maxilarelor sunt conectate la niste tuburi cu anestezic care il ajuta sa supravietuiasca.Arata mai mult ca un luptator mercenar decat ca un wrestler" a declarat aceasta.

"Povestea din The Dark Knight Rises se petrece dupa 8 ani de la evenimentele anterioare.  Avem un Bruce Wayne mai batran si nu tocmai intr-o stare foarte buna" a mai fost unul din detaliile dezvaluite de Nolan.


Tom Hardy - britanicul de 34 de ani - a oferit si el cateva detalii despre unul dintre cele mai asteptate personaje negative - pe care toata lumea il va compara cu inegalabilul Joker ( Heath Ledger) din The Dark Knight.

"Bane are o mentalitate de terorist si este foarte brutal. Este un tip solid, urias si clinic cand vine vorba de rezultatul violentelor sale. Este o masina distrugatoare. Stilul sau este unul greoi si foarte dur: le face pe toate, de la maini distruse la capete zdrobite, coaste rupte si glezne ciopartite" a declarat actorul.

Gary Oldman se intoarce in rolul Comisarului Gordon si in aceasta noua parte a seriei, iar distributia va fi completata de Anne Hathaway, Liam Neeson, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Marion Cotillard si Morgan Freeman.

Productia bazata pe seria DC Comics, Batman este produsa de Warner Bros. Pictures, are un buget de 250 de milioane de $, va avea un soundtrack semnat de Hans Zimmer si o poveste scrisa de Christopher Nolan alaturi de fratele sau - scenaristul Jonathan. Vezi aici topul celor 10 filme care au depasit pragul de 1 miliard de dolari incasari


Christopher Nolan a decis sa nu filmeze in 3D  The Dark Knight Rises si a declarat ca spera sa mareasca calitatea imaginii folosind un format IMAX cu care sa impinga barierele tehnologice. pentru pelicula s-au folosit cateva scene turnate in Romania, alte locatii pentru filmare fiind Pittsburgh, Los Angeles, New York, Londra si India.


Se pare ca regizorul vrea sa tina atat de mult secret finalul trilogiei sale incat dupa cum a declarat Gary Oldman le-a povestit actorilor cum se termina povestea si nu le-a prezentat in scris finalul pentru a evita ca informatiile sa se scurga in presa care a stat cu ochii pe aceasta productie. Producatorii de la Warner Bros au fost exasperati de 3  accidente majore petrecutela filmari: un tractor-trailer s-a facut zob pe platouri,  un parasutist s-a accidentat in timpul unei cascadorii, dublura-cascador a lui Anne Hathaway ( noua Catwoman) a facut praf o camera IMAX extrem de rara de 500.000 de dolari.

The Dark Knight Rises (2012)
Cu: Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt and Gary Oldman
Buget: 250 de milioane $


The Dark Knight (2008)
Cu:Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart
Buget: 180 de milioane $
Incasari: 1,001 miliarde $

Batman Begins ( 2005)
Cu:Christian Bale, Michael Caine, Ken Watanabe
Buget: 150 de milioane $
Incasari: 372 milioane $

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies