marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney refuza sa ii dea sfaturi lui Ben Affleck pentru rolul Batman: Nu sunt in masursa sa ii spun nimic, eu am distrus acel rol

Vestea ca Ben Afflck va fi Batman a zguduit lumea cinefililor in urma cu cateva luni. Decizia producatorilor a fost primita la inceput cu reactii vehemente impotriva starului, fanii temandu-se ca va fi un esec, la fel ca Daredevill.

George Clooney refuza sa ii dea sfaturi lui Ben Affleck pentru rolul Batman: Nu sunt in masursa sa ii spun nimic, eu am distrus acel rol

In toata aceasta perioada, Ben Affleck a primit incurajari de la diverse celebritatati, regizori si actori, insa nimeni  nu l-a intrebat si pe George Clooney, bunul sau prieten, dar si cel despre care se spune ca a oferit cea mai proasta varianta a Cavalerului Negru pe marile ecrane.


Batman &Robin este pus pe lista celor mai proaste filme si dezamagitoare adaptari dupa benzi desenate. Insa, George Clooney a spus in nenumarate randuri ca e constient de cat de ridicol a fost si ca stie ca a gresit.

 

 

 

Recent, Clooney a oferit o declaratie in care a spus ca nu este el cel in masura sa ii ofere sfaturi lui Affleck tinand cont de cum au decurs lucrurile cand el a imbracat costumul lui Batman: "Sunt cea mai putin in masursa persoana sa comentez cine joaca rolul Batman, din moment ce eu am facut o treaba oribila si am distrus acel rol. Eu gandesc altfel: hai sa vedem filmul intai si abia apoi sa acuzam.  Ben e un om inteligent, stie ce face." a spus acesta, citat de CinemaBlend.


Atat Adam West, cat si Val Kilmer, alti doi actori care au fost apreciati pentru treaba facuta in rolul Batman, au fost fair-play si si-au scris gandurile pe Twitter, incurajandu-l pe Affleck. "Da-ti-i o sansa" a fost mesajul lor.


 

Affleck a comentat pentru prima data reactiile fanilor, in urma cu cateva saptamani, la Jimmy Fallon in emisiune: „In momentul in care m-au sunat sa ma intrebe daca vreau acest rol, am ezitat intrucat nu sunt tocmai tanar insa dupa ce am vazut viziunea lui Zack Snyder asupra personajului am acceptat. La putin timp dupa acea discutie, producatorii m-au convocat la o discutie spunandu-mi sa imi pastrez calmul si sa evit internetul o perioada intrucat reactiile publicului asupra mea sunt putin cam dure si greu de suportat. Bineinteles ca m-a contrariat aceasta declaratie si am vrut sa vad cu ochii mei ce se intampla; sunt baiat mare si pot sa ma descurc cu absolut orice, asa ca am cautat anuntul pe net si primul comentariu era NOOOOOOOOOOOO! Iar altcineva scria Omorati-l!!!  Atunci m-am gandit..cum poti sa faci asemenea afirmatii inainte sa vezi filmul? Intai trebuie sa il vezi si apoi esti liber sa spui ce doresti.”

 

 

 

 

In urma unui sondaj realizat de cei de la Variety,  42.000 de fani cred ca Ben Affleck este o alegere proasta, in timp ce doar 13.000 cred ca actorul merita acest rol. Dar producatorii de la Warner Bros au facut noi dezvaluiri in legatura cu pelicula Batman vs Superman ce va aparea sub numele Man of Steel 2 si considera cau Affleck este omul potrivit pentru un Batman matur.

 


Ben Affleck a fost ales pentru rolul din Batman in continuarea de la Man of Steel in regia lui Zack Snyder, ce s-a lansat in aceasrta vara. Tsujihara a afirmat despre aceasta alegere „suntem de parere ca este momentul ideal pentru aparitia Batman vs Superman; Ben este perfect pentru viziunea pe care Zack o are pentru personaj cat despre reactiile fanilor...nu putem spune decat ca ele demonstreaza cat de mult il iubesc pe Batman.”

 

Man of Steel 2 se va lansa in cinematografele din intreaga lume in vara lui 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies