marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christopher Nolan: cand se va lansa Interstellar, urmatorul film al regizorului care a revolutionat filmele cu super eroi

Christopher Nolan, regizorul care a revolutionat filmele cu super eroi la Hollywood cu trilogia The Dark Knight si-a ales un nou proiect - un film science fiction numit "Interstellar" care va fi produs de Paramount si Warner Bros. Filmul a primit si data de lansare: 7 noiembrie 2014.

Christopher Nolan: cand se va lansa Interstellar, urmatorul film al regizorului care a revolutionat filmele cu super eroi

 

Cineastul cunoscut pentru filme fantastice ca Memento, Inception, The Prestige sau trilogia The Dark Knight negociaza cu Paramount si Warner Bros. pentru a regiza "Interstellar", un film scris de fratele si colaboratorul sau Jonathan Nola, scrie Hollywood Reporter.

 

"Ca cineast, Chris Nolan a reusit sa cucereasca publicul din intreaga lume cu povestile sale si a dat dovada de un talent extraordinar. Sunt extrem de fericit ca vom lucra cu el si ii urez bun venit in familia Paramount', au spus cei de la Paramount.
 

 


Dupa ce a facut in 2012 incasari de un miliard de $ cu filmul The Dark Knight Rises, Christopher Nolan isi cauta proiecte noi. Cineastul in varsta de 42 de ani va regiza si produce filmul science fiction intitulat Interstellar. Filmul se va invarti in jurul calatoriilor in timp si a dimensiunilor multiple, urmarind un grup de exploratori care calatoresc prin gaurile de vierme. Scenariul va avea la baza teroriile despre calatoriile in timp ale omului de stiinta - Kip Thorne.

Scenariul a fost scris de Jonathan Nolan, fratele lui Chris cu care a lucrat la The Dark Knight Rises,The Dark Knight, Prestige si Memento. Filmul va fi produs de Paramount si Warner Bros. Initial regizorul Steven Spielberg era atasat acestui proiect alaturi de producatoare Lynda Obst. Pentru moment nu se stie daca Spielberg va mai ramane implicat in producerea lui Interstellar, din moment ce mult discutatul sau film SF - Robopocalypse a fost amanat miercuri pe termen nedeterminat.

 


Nolan este unul dintre putinii regizori care au facut cu succes trecerea de la filme independente la filme cu succes urias la box-office. In ultimii 8 ani, cinefilii din intreaga lume au fost fermecati de geniul si talentul lui Christopher Nolan.


Capodopera sa, trilogia The Dark Knight, a schimbat pentru totdeauna perceptia asupra filmelor cu super eroi, inspirate de benzile desenate. De la Memento si pana la The Dark Knight Rises, Nolan a impresionat publicul de fiecare data cu povesti inteligente si neconventionale.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies