marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christopher Nolan, de la Cavalerul Negru la Agentul 007: britanicul ar putea regiza urmatorul film din franciza James Bond

Christopher Nolan, de la Cavalerul Negru la Agentul 007:  ar putea regiza urmatorul film din franciza "James Bond"

Christopher Nolan, de la Cavalerul Negru la Agentul 007: britanicul ar putea regiza urmatorul film din franciza James Bond

Christopher Nolan a fost deja abordat pentru a face parte din proiectul noului film din seria "James Bond", in prezent purtandu-se negocieri intre acesta si producatorii peliculei, Barbara Broccoli si Michael G .Wilson. Nolan pare a fi o alegere inspirata pentru a regiza noul film din franciza "James Bond", dupa ce Sam Mendes a luat hotararea sa se retraga din acest proiect, informeaza dailymail.co.uk.

Totusi, exista o serie de motive care l-ar putea determina pe Christopher Nolan sa nu vrea sa se implice in acest proiect, desi este cunoscut faptul ca regizorul este un admirator al actorului Daniel Craig, interpretul celebrului agent secret britanic.

 

Unul dintre aceste motive ar putea fi faptul ca Nolan lucreaza in prezent la "Interstellar", un film SF cu Anne Hathaway si Jessica Chastain in distributie, care va fi lansat in Statele Unite in noiembrie 2014. Reprezentantii studiourilor MGM au anuntat, in luna martie, ca cel de-al 24-lea film din franciza "James Bond" ar putea fi lansat in urmatorii trei ani.

Intr-o conferinta de presa la care au participat mai multi investitori, CEO-ul studiourilor MGM, Gary Barber, a spus ca scenaristii companiei au inceput deja sa scrie scenariul pentru noul film cu celebrul agent secret britanic.

 

Gary Barber nu a oferit detalii despre distributia noului film, insa presa de specialitate a anuntat in urma cu cateva luni ca actorul britanic Daniel Craig a semnat deja contractul pentru a juca in urmatoarele doua filme din aceasta franciza cinematografica, care a implinit in 2012 o jumatate de secol de existenta.

Lansat in 2012, cel mai recent film cu agentul 007, "007: Coordonata Skyfall", cu Daniel Craig in rolul principal, a generat incasari de 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial si i-a impresionat pe criticii de specialitate. in ciuda succesului repurtat, regizorul acestui lungmetraj, britanicul Sam Mendes a anuntat la inceputul lunii martie ca intentioneaza sa se concentreze in viitorul apropiat asupra proiectelor sale din teatru.


 

 

 

Christopher Nolan s-a nascut la Londra, in 1970, dintr-un tata britanic si o mama americana si si-a petrecut copilaria si adolescenta in ambele tari. Cineastul s-a remarcat la Hollywood in 2000, odata cu lansarea celui de-a doilea sau proiect regizoral, lungmetrajul "Memento", in care rolul principal a fost interpretat de actorul Guy Pearce. Dupa ce a regizat "Insomnia" in 2002, Christopher Nolan a venit cu ideea relansarii francizei "Batman" si i-a convins pe patronii studiourilor Warner Brothers sa finanteze o noua trilogie pentru aceasta serie - "Batman - inceputuri/ Batman Begins" (2005), "Cavalerul negru/ The Dark Knight" (2008) si "Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises" (2012). Christopher Nolan a regizat alte doua filme bine primite de public si de criticii de specialitate - "Prestigiul/ The Prestige" (2006) si "Inceputul/ Inception" (2010).

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies