marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Scene apocaliptice la filmarile pentru The Avengers: cum a fost aruncata o strada in aer

Filmarile pentru super productia The Avengers:Razbunatorii au inceput acum doua zile in Cleveland, Ohio, cu o scena exploziva.

Scene apocaliptice la filmarile pentru The Avengers: cum a fost aruncata o strada in aer

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW


Cleveland a fost de nerecunoscut in aceste zile pana si pentru locuitorii sai. O strada a fost inchisa si transformata intr-o portiune din New York City, iar apoi aruncata in aer pentru filmarile de la  The Avengers: Razbunatorii


Scenele extrem de spectaculoase au generat un interes maxim: zeci de figuranti alerga printre nori de fum si masini explodate in toate partile in ceea ce pare o fuga de o invazie extraterestra.

Blockbuster-ul ii va aduce impreuna pe unii dintre cei mai iubiti super eroi Marvel: Thor, Iron Man sau Captain America, insa ieri doar Chris Evans a fost unul dintre razbunatorii care si-au facut aparitia pentru filmari.


Filmul care este considerat unul dintre cele mai scumpe din 2012 cu un buget de 170-200 de milioane de dolari, va fi lansat  pe 4 mai anul viitor.



 

Distributia este una de zile mari: Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner, Scarlett "Black Widow" Johansson.

Filmarile din Cleveland ale peliculei vor continua pentru inca aproximativ patru saptamani.

Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto


Modifică setările cookies