marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum a ajuns Carla Bruni in filmul lui Woody Allen care deschide Festivalul de la Cannes!

Festivalul de la Cannes se deschide pe 11 mai cu filmul Midnight in Paris, in regia lui Woody Allen, unde are o scurta aparitie si prima doamana  Frantei - Carla Bruni.

Cum a ajuns Carla Bruni in filmul lui Woody Allen care deschide Festivalul de la Cannes!

Woody Allen a povestit inainte de premiera filmului cum a ajuns sa lucreze cu Carla Bruni. Prima doamna a Frantei  a anuntat ca nu va putea ajunge la Cannes pentru premiera  Midnight in Paris.


"Eu si nevasta mea am luat cina cu familia Sarkozky acum un an. Nu i-am cunoscut pana atunci. El era fermecator, ea frumoasa si atragatoare.

Am intrebat-o daca nu ar vrea sa apara intr-un film, asa, doar pentru distractie. Mi-a raspuns ca si-ar dori sa joace intr-un film si ca le-ar povesti nepotilor despre asta. Asa am inceput. Nu am avut nicio problema.

A fost foarte naturala la filmari. Tabloidele au scris ca am facut foarte multe duble in cazul ei, insa nu a fost adevarat" a povestit Woody Allen pentru The Hollywood Reporter.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies