marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Ce spune creatorul documentarului SOC despre moartea printesei Diana! "Am trait ceva ORIBIL!"

Unul dintre cele mai controversate documentare din acest an de la festivalul de la Cannes este cu siguranta filmul despre moartea printesei Diana! Creatorul acestuia, regizorul si actorul Keith Allen a povestit experientele care l-au socat atunci cand a strans informatii pentru film.

VIDEO Ce spune creatorul documentarului SOC despre moartea printesei Diana! Am trait ceva ORIBIL!

Filmul a creat valuri de critici nu doar pentru ca vine la cateva saptamani de la nunta care a fascinat toata planeta - cea dintre William si Kate Middleton, dar mai  prezinta si o poza socanta realizata de un paparazzo imediat dupa accidentul mortal suferit de Printesa Diana in 1997.

Documentarul Unlawful Killing al lui Keith Allen ( tatal cantaretei Lily Allen) va rula vineri pe ecranul Festivalului de la Cannes.

Televiziunile  si cinematografele britanice au refuzat deja sa difuzeze filmul finantat de miliardarul Mohammaed Al Fayed, al carui fiu, Dodi a murit odata cu Diana.

Curtea regala britanica a refuzat sa ofere o pozitie oficiala cu privire la documentar.

"Sa prezint acest film la Cannes va fi terifiant si usurator pentru mine. Inca din 2004 am fost fascinat de determinarea lui Mohamed Al Fayed de a cauta raspunsuri pentru moartea fiului sau Dodi si a printesei Diana.

Am facut cercetari pentru film undercover si  am sperat sa-mi confirm cateva suspiciuni, dar ce am trait a fost oribil" a povestit Keith Allen, starul din Shallow Grave si Trainspotting.

"Il prezint la Cannes pentru ca legea britanica ne obliga sa taiam 87 de scene din film. Nu am vrut sa-l macelaresc sau sa incep masuri legale asa ca il vom arata in Franta iar apoi in SUA.

Unlawful Killing nu este o conspiratie inainte de accident, ci o conspiratie care poate fi dovedita dupa accident" a declarat Keith Allen pentru The Guardian.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies