marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum a ajuns Hangover 2 cea mai buna comedie din istorie ca incasari la debut! Vezi trailer!

Start fabulos pentru comedia cu Bradley Cooper, Zach Galifianakis si Ed Helms!

Cum a ajuns Hangover 2 cea mai buna comedie din istorie ca incasari la debut! Vezi trailer!

Americanii au dat pur si simplu navala la cinema pentru partea a doua a comediei Hangover care a fost la un pas sa se amane dupa ce un artist de tatuaje i-a dat in judecata pe producatorii filmului.

In 4 zile, la debutul in cinematografele din SUA, Hangover2 a adunat aproape 118 milioane de dolari. Este cel mai bun debut din istorie pentru o comedie in ceea ce priveste incasarile.


Productia, realizata de Warner Bros si Legendary Pictures, si care a costat 80 de milioane de dolari a batut comedia Austin Powers in Goldmember's care a adunat 73 de milioane de dolari la debut.


Animatia celor de la DreamWorks, Kung Fu Panda 2  s-a clasat pe locul doi in box office-ul din SUA cu incasari modeste fata de asteptari - 54 de milioane de dolari.

Pe pozitia a treia s-a clasat blockbusterul cu Johnny Depp si Penelope Cruz: Pirates Of The Caribbean 4. Productia a strans in acest weekend in SUA 39 de milioane de dolari si a depasit pe plan mondial uluitoare suma de 500 de milioane de dolari in doar 10 zile de la lansare.


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies