marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce faci cand mai ai doar cateva luni de trait? Trailer emotionant de la drama cu Joseph Gordon-Levitt care a impresionat pe toata lumea!

Actorul care a uimit in super productia Inception, Joseph Gordon-Levitt a atras din nou atentia cu o comedie care starneste deja valuri peste ocean!

Ce faci cand mai ai doar cateva luni de trait? Trailer emotionant de la drama cu Joseph Gordon-Levitt care a impresionat pe toata lumea!

articole relationate

50/50

50/50

A aterizat online si trailerul pentru filmul 50/50  - o comedie dramatica, emotionanta despre lupta unui tanar de 27 de ani ( Joseph Gordon-Levitt) cu cancerul.

Filmul este inspirat de o poveste reala - cea a scenaristului care a lucrat la film - Will Reiser, bun prieten cu Seth Rogen  care joaca alaturi de Gordon - Levitt. In comedie mai apar Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard, Anjelica Huston iar productia ( regizata de Jonathan Levine) va fi lansata in SUA pe 30 septembrie 2011.

"Desi pare prea devreme sa vorbim de un premiu pentru Joseph Gordon-Levitt acest rol cu siguranta ii va intari imaginea: e unul  dintre cei mai consistenti tineri actori din generatia sa" au scris cei de la Total Film. 

Joseph Gordon-Levitt mai lucreaza in aceasta perioada la ultima parte din Batman - The Dark Knight Rises  iar de curand a lansat  drama Hesher!


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies