marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hangover 2:  200 de milioane de dolari in 5 zile! Cum va arata partea a treia a comediei!

Hangover 2 nu este doar comedia cu cel mai bun debut ( ca incasari) din istorie, ci si cu cea mai rapida ascensiune. Cand treci de 200 de milioane de dolari pe plan mondial in doar 5 zile de la lansare e imposibil sa nu te gandesti la Hangover 3!

Hangover 2: 200 de milioane de dolari in 5 zile! Cum va arata partea a treia a comediei!

Regizorul Todd Phillips a anuntat  oficial ca va exista si "Marea mahmureala 3", care va fi ultimul film din serie. Acum cateva zile au aparut si cateva detalii despre cum va arata noul film.


Jamie Chung, care joaca rolul logodnicei lui Stu, a spus ca Amsterdam este locul cel mai evident pentru a continua aventura: "Daca te gandesti la cele mai excentrice locuri, cele mai frumoase si cele mai distractive, pe langa Las Vega si Bangkok, trebuie sa fie si Amsterdam."


Aceeasi parere o au si Justin Bartha si Zach Galifianakis, care cred ca Amsterdam este un loc unde te poti distra la maxim: "In Amsterdam , ai parte de cu totul alta mahmureala. Cred ca il vom gasi deja acolo pe Galifianakis" a povesti amuzat Justin Bartha.


Hangover 2  isi face debutul in acest weekend in cinematografele din Romania!
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies