marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum a ajuns Leonardo DiCaprio cel mai puternic barbat din lume

Leonardo DiCaprio  este J. Edgar Hoover, barbatul care a redefinit lupta impotriva crimei moderne. Posterele recent lansate pentru primul sau film alaturi de regizorul Clint Eastwood - J.Edgar - il prezinta pe inventatorul FBI-ului drept cel mai puternic barbat din lume.

Cum a ajuns Leonardo DiCaprio cel mai puternic barbat din lume

Drama biografica in care DiCaprio joaca rolul lui J. Edgar Hoover va avea premiera in Romania in ianuarie 2012. Din distributie mai fac parte Judi Dench, Damon Herriman, Naomi Watts, Josh Lucas, Armie Hammer, Ed Westwick, Stephen Root.

Viata fondatorului FBI a fost un amalgam de scandaluri, controverse si ilegalitati, dar si de succese sonore. Recent Huffington Post a scris ca oficiali ai FBI-ului si reprezentanti ai muzelui dedicat lui J. Edgar Hoover i-au cerut lui Clint Eastwood sa nu-si bazeze filmul pe zvonurile neconfirmate ale un relatii homosexuale intre Hoover si asistentul sau Clyde Tolson ( jucat in film de Armie Hammer).

"Va asiguram ca nu intentionam sa portretizam o relatie deschisa homosexuala intre Hoover si Clyde Tolson" a fost raspunsul  producatorilor.


Omul care a reprezentat fata legii in SUA timp de 50 de ani, J. Edgar Hoover este admirat si temut de multi, insa in spatele usilor inchise are secrete care i-ar putea distruge imaginea, cariera si viata. Armie Hammer este Clyde Tolson - cel mai bun om al sau si cel considerat iubitul secret al lui Hoover, in timp ce Judy Dench este mama sa.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies