marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio, cel mai bine platit actor al momentului, nu este interesat de banii pe care-i castiga. Omul care l-a inspirat in cariera 

De la pustiul care cucerea inimile adolescentelor in Titanic, Leonardo DiCaprio a ajuns unul din cei mai apreciati actori de la Hollywood, un star in adevaratul sens al cuvantului. Cel mai bine platit actor de la Hollywod in acest moment a dezvaluit in noul numar din GQ ca nu este interesat de cati bani face.

Leonardo DiCaprio, cel mai bine platit actor al momentului, nu este interesat de banii pe care-i castiga. Omul care l-a inspirat in cariera

 


La sfarsitul anului  2011, actorul va aparea pe marile ecrane in J.Edgar, in regia lui Clint Eastwood si in care il va intruchipa pe omul care a pus bazele FBI-ului. Cu acest rol este favorit la Oscar, avand mari sanse sa obtina prima statueta din cariera sa.
 

Rolurile sale din ultimii ani au fost apreciate de catre critici, dar si de public, dar de unde gaseste actorul inspiratie pentru personajele sale deosebite?  In noul numar al revistei GQ, Leonardo DiCaprio a marturisit cum si-a gasit pasiunea pentru actorie si cine este cel care i-a oferit cel mai mult sprijin.


"Tatal meu a fost un sprijin enorm pentru mine si el este cel care mi-a oferit forta necesara in cariera mea. Imi aduc minte ca am refuzat rolul poetului francez Arthur Rimbaud, din Total Eclipse. Apoi, el mi-a explicat ce a insemnat Rimbaud la vremea sa, l-a asemanat cu James Dean al epocii sale si mi-a spus ca a revolutionat poezia, asa cum era cunoscuta la acel moment. Pana la urma, am facut filmul si mi-a placut la nebunie rolul. Daca as fi asteptat doar acele momente in care sa spun  <<trebuie sa fac asta>>, probabil ca jucam intr-un film o data la cinci ani."

 

Momentul in care a decis sa joace in Titanic a fost cel care i-a schimbat viata complet: "De-a lungul carierei mele, nu am stiut niciodata ce filme aduc bani si care nu. Cand a aparut Titanic, toata lumea imi spunea <<Tu iti dai seama ce succes este acest film>>? Pe mine, aspectul financiar nu m-a interesat decat dupa 30 de ani, cand am inceput sa ma implic ca producator si oamenii imi aratau grafice, explicandu-mi ce inseamna un buget pentru un film. Dar si acum, sunt de parere ca daca te bazezi doar pe numele tau ca sa ai succes de box-office, este gresit, acest lucru ducandu-te intr-un punct mort."


Talentul colosal pe care actorul il avea a iesit la suprafata inca din adolescenta, cand, la 15 ani isi facea debutul pe marile ecrane alaturi de Robert De Niro in This Boy's Life (1993). Pentru rol, s-a pregatit intens, doar juca alaturi de unul din cei mai mari actori din istorie. Asa ca frumuselul DiCaprio a urmarit atent toate filmele importante din anii '70 si '80, mai ales cele cu De Niro.


"Actorii din generatia mea sunt marcati de anii ’70. Atunci toate cartile erau jucate in favoarea regizorilor. Studiourile au realizat ca publicul era infometat dupa povestile pe care le puteau spune acestia.  Pentru mine, Taxi Driver are cea mai buna interpertarea actoricesca dintr-un film independent".


Sursa foto: GQ.com
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies