marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata noua iubita a lui Leonardo DiCaprio: gestul facut de actor special pentru modelul de 24 de ani. FOTO

Actorul Leonardo DiCaprio este tot mai implicat in relatia cu modelul britanic Roxy Horner, 24 de ani, scrie portalul ok.co.uk.

Cum arata noua iubita a lui Leonardo DiCaprio: gestul facut de actor special pentru modelul de 24 de ani. FOTO

Cei doi au fost vazuti in public pentru prima data la Londra, in luna februarie, cand DiCaprio a participat la decernarea premiilor BAFTA, fiind recompensat pentru rolul din pelicula ''The Revenant'', scrie portalul heavy.com.

Actorul s-a deplasat special, martea trecuta, cu o cursa aeriana spre Londra pentru a-si petrece timpul alaturi de Roxy Horner. Ei au iesit intr-un club londonez, dupa care au mers la restaurantul Chiltern Firehouse. O sursa a declarat pentru tabloidul The Sun ca Leonardo DiCaprio nu a lasat-o niciun moment singura pe Roxy in club, iar in restaurant cei doi erau foarte intimi unul cu altul.


Di Caprio a fost implicat in mai multe relatii cu modele cunoscute printre care Gisele Bundchen si Bar Refaeli. Anul trecut, presa a vehiculat ca actorul s-ar fi implicat intr-o relatie cu Rihanna, insa artista a negat imediat zvonurile. In decembrie 2015 actorul a incheiat relatia cu modelul Kelly Rohrbach.

 

 

@virginiamacari @jayden_fa

A photo posted by "ℛ♡✗ℽ" ツ (@roxyhorner) on

 

 

 
 
 

Thank you so much to everyone who made my birthday special ❤️ wearing @dollygirlfashion

A photo posted by "ℛ♡✗ℽ" ツ (@roxyhorner) on

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies