marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio, chemat in instanta. Actorul trebuie sa depuna marturie in cazul adevaratului "The Wolf of Wall-Street": ce acuzatii li se aduc producatorilor

Actorul Leonardo DiCaprio a fost chemat de catre judecator in instanta, sa depuna marturie in procesul ce-l vizeaza pe Jordan Belfort, brokerul american care a inspirat filmul "The Wolf of Wall-Street".

Leonardo DiCaprio, chemat in instanta. Actorul trebuie sa depuna marturie in cazul adevaratului The Wolf of Wall-Street : ce acuzatii li se aduc producatorilor

Andrew Greene, un fost asociat al lui Jordan Belfort, pe care actorul l-a jucat in filmul din 2013, sustine ca personajul inspirat din viata lui este foarte putin asemanator cu el. Acesta acuza faptul ca a fost descris, in film, ca un "infractor, criminal si degenerat", lucruri pe care acesta le sustine ca fiin false, relateaza The Guardian.

Astfel, Andrew Greene i-a dat in judecata pe producatorii filmului, inclusiv studiourile Paramount" si cere daune morale de 15 milioane de dolari. Cazul a ajuns deja in mainile unui judecator, care a respins acuzatiile de calomnie, insa i-a permit lui Greene sa isi modifice marturia initiala, in care aducea acuzatii de calomnie si rea intentie.

Avocatii luii Greene au incercat in mai multe randuri sa-l contacteze pe Leonardo DiCaprio, dar actorul a fost prea ocupat, asa ca au fost obtinute marturiile regizorului Martin Scorese si ale scenaristului. Insa, cand judecatorul a aflat ca DiCaprio a fost implicat si ca producator, acesta a decis ca trebuie si actorul sa vina in instanta  pentru a da declaratie, "atunci cand vor ajunge la intelegere rezonabila de ambele parti".

 

Andrew Greene crede ca personajul lui Nicky “Rugrat” Kosko este inspirat din viata lui. In film, personajul este interpretat de  PJ Byrne, dar spune ca modul in care a fost portretizat a fost o bataie de joc si este ridicol.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies