marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dacă e miercuri, e seara Famous Outlaws. Lila și Eve iau legea în propriile mâini și pun la cale „Mama răzbunării“

În seara dedicată acțiunii și suspansului, Jennifer Lopez și Viola Davis fac echipă în „Lila & Eve“.

Dacă e miercuri, e seara Famous Outlaws. Lila și Eve iau legea în propriile mâini și pun la cale Mama răzbunării
În fiecare miercuri, de la ora 22.30, telespectatorii Pro CINEMA pot vedea portretizarea celor mai diabolice minţi ori a celor mai curajoşi eroi aflaţi în afara legii. Sub titlul Famous Outlaws, noua rubrică de miercuri seara vă va ţine aproape de ecrane cu producţii pline de suspans şi adrenalină ori intrigi după poveşti adevărate.
 
În seara aceasta, Viola Davis şi Jennifer Lopez sunt „Lila & Eve“ (2015), care își spun tragica poveste de mame care și-au pierdut copiii într-un schimb de focuri. Băiatul Lilei, Stephon, a fost împușcat dintr-o mașină, iar fiica Evei a murit și ea. Cele două femei se întâlnesc la un grup de susținere pentru părinții care și-au pierdut copiii. Pentru că autoritățile eșuează lamentabil în a-i aduce în fața legii pe făptași, Lila (Viola Davis) și Eve (Jennifer Lopez) se aliază pentru a-și face singure dreptate.
 
Dacă în prima parte a filmului, acțiunea pare că trenează, în a doua parte ritmul devine mult mai alert, ținând în priză privitorul.


 

Lansat la Festivalul de Film Sundance în 2015
, pelicula realizată în Atlanta le reunește a doua oară pe Viola Davis și pe Jennifer Lopez, după colaborarea anterioară în filmul lui Steven Soderbergh „Out of Sight“, din 1998.
 
Inițial, rolul lui Jennifer Lopez trebuia să fie interpretat de Charlize Theron, dar aceasta era deja angajată în alte filmări, pentru proiectul „Dark Places“ (2015). Totodată, din distribuție face parte și actorului Julius Tennon, care în viața reală este soțul Violei Davis.

Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies