marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dacă e sâmbătă, e seara SF! Jake Gyllenhaal și Ryan Reynolds descoperă misterele din „Viață: Primele semne“

Un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic despre posibilele dovezi ale vieții pe Marte. 

Dacă e sâmbătă, e seara SF! Jake Gyllenhaal și Ryan Reynolds descoperă misterele din Viață: Primele semne
Ca în fiecare sâmbătă de octombrie, de la ora 20:30 PRO Cinema va difuza un film din seria „ALIEN Saturday grid“.
 
Jake Gyllenhaal și Ryan Reynolds, alături de Rebecca Ferguson, joacă rolul unor oameni de știință, care fac parte dintr-o echipă de cercetători trimisă pe o staţie orbitală internaţională. Aceștia descoperă o formă de viață extraterestră la bordul unei capsule venite de pe Marte. Doar că organismul se dezvoltă neaşteptat şi curând se va dovedi extrem de inventiv mai întâi în a evada din spaţiul închis unde era studiat şi apoi în a ucide membrii echipajului.
 
Supravieţuitorii au o misiune de o importanţă capitală: lichidarea organismului care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa de pe Pământ.

 
Personajul lui Jake Gyllenhaal, Dr. David Jordan, are atitudinea distantă a celuicare a petrecut 473 de zile pe staţia orbitală. Nimeni nu-şi cunoaşte casa mai bine ca el. Membrii echipajului îi folosesc casa din spaţiu ca bază pentru lansarea operaţiunii de descoperire a primelor dovezi de viaţă pe planeta Marte.
 
Ryan Reynolds îl interpretează pe „expertul de misiune”, specialistul Rory Adams, practic mecanicul echipei, care se pricepe la toate aspectele de funcţionare ale navei, ştiind să repare tot ceea ce s-ar putea strica.

 

Iar Rebecca Ferguson este Dr. Miranda North, care activează la Centrul pentru Controlul Bolilor şi care participă în mod excepţional la această misiune. Datoria ei e să-i menţină sănătoşi pe toţi membrii expediţiei şi să se asigure că aceştia se întorc cu bine pe Pământ, indiferent de problemele cu care se confruntă în spaţiu.

Filmul „Viață: Primele semne“/„Life“ este difuzat astăzi, 15 octombrie, la Pro Cinema, de la ora 20:30 și în reluare de la ora 01:00.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies